Salsa vece CineStar, foto Nikola Djuricic (7).JPG
Никола Ђуричић

Никола Ђуричић

Филмски и позоришни програм

ПОЧЕЛА СЕЗОНА БИОСКОПА НА ОТВОРЕНОМ: Током лета вечери салсе, квизови знања и уживање у вину на тераси са погледом на град

28.05.2024.

ПОЧЕЛА СЕЗОНА БИОСКОПА НА ОТВОРЕНОМ: Током лета вечери салсе, квизови знања и уживање у вину на тераси са погледом на град
Величина слова

Летња сезона на отвореном – руфтоп биоскопа Синестар у Београду у тржном центру Ада Мол отворена је протекли викенд, а богат програм најављен је за цело лето.

Где се одржава

Ада Мол


Када се одржава

27. јул


Уз ритмове салсе и бројне плесаче 24. маја 2024. отворена је летња сезона на отвореном – руфтоп биоскопа Синестар у Београду (Ада Мол), са једним од најлепших погледа на град. Парови и индивидуални плеасчи уживали су под звездама у кубанској музици и коктелима из Моувис бара.

Наредни догађај је већ заказан за петак 31. маја када ће се одржати први од три најављена квиза општег знања: „Сине квиз“ . Популарне квиз-вечери су све траженији вид забаве широм света, а учесници могу да се забаве са својим друштвом организованим у тимове, да искажу своје знање и да освоје одличне награде. Квизови ће се дешавати петком од 20.00 у три термина током лета: 31.маја, 21. јуна и 12. јула. Ове вечери гарантују добру забаву, обиље смеха и веома узбудљиву атмосферу. 

Салса-вечери биће организоване током јуна и јула суботом од 20 часова до поноћи у терминима: 15. јун, 22. јун, 29. јун, 6. јул, 13. јул, 20. јул, 27. јул. Посетиоци биоскопа који купе улазницу за било који филм тог дана, имају слободан улаз на Салса вече

Поред тога, посетиоци могу да искористе Моувис Бар догађаје када је загарантовано уживање у вину на тераси са погледом на град, а затим следи уживање у омиљеном филму у биоскопу. Термини за винске вечери су: 7. јун, 14. јун, 28. јун, 5, јул, 19, јул и 26, јул. 

Више детаља о Летњим вајб догађајима у Београду можете да пронађете на сајту https://www.cinestarcinemas.rs/letnji-vajb-rooftop.

Подели вест