032_AND_20221102-00299.jpeg
промо

промо

Филмски и позоришни програм

„СВА ЛИЦА ДОБРОТЕ" ЈОРГОСА ЛАНТИМОСА СТИЖЕ У БИОСКОПЕ: Филм је у Кану освојио награду за најбољег глумца

30.05.2024.

„СВА ЛИЦА ДОБРОТЕ" ЈОРГОСА ЛАНТИМОСА СТИЖЕ У БИОСКОПЕ: Филм је у Кану освојио награду за најбољег глумца
Величина слова

Трејлер за филм „Сва лица доброте" који је светску премијеру имао на управо завршеном 77. Канском фестивалу, а о ком се већ месецима говори, свакако са разлогом јер стиже из руку интернационално признатог редитеља Јоргоса Лантимоса, управо је објављен за светску и домаћу јавност.

Када се одржава

1. септембар


Нови трејлер филма чији је главни актер Џеси Племонс на поменутој смотри у Кану освојио награду за најбољег глумца, открива делиће замршене Лантимосове драме у којој Племонс тумачи три различите улоге и прелази од покорног бизнисмена, преко ожалошћеног полицајца до бисексуалног припадника култа.

Реч је о трочасовном триптиху који у првој причи прати човека који пред собом нема много избора приликом покушаја да преузме контролу над својим животом. Филм једнако описује и полицајца кога такође тумачи Племонс, а који је узнемирен када се његова жена која је нестала, врати као потпуно другачија особа. Трећа прича представља чланове секте и поклонике необичног култа.

Поред Племонса, главну улогу игра и Ема Стоун која је са истакнутим грчким редитељем већ сарађивала на његовом филму „Миљеница" из 2018.. као и последњем наслову „Јадна створења" овенчаног са четири награде Оскар од којих је једна од златних статуа управо отишла у руке самој Стоуновој, за најбољу глумицу. Сарадник на овом и на предходном филму био је и веома актуелни холивудски глумац Вилем Дафо, а улоге тумаче и Марк Рафало, Хонг Чау, Маргарет Кволи и др. Филм „Сва лица доброте" наћи ће се на репертоару домаћих биоскопа од 12. септембра.

Трејлер филма можете да погледате на линку испод.

Подели вест