unnamed (2).jpg
промо

промо

Филмски и позоришни програм

ПРЕМИЈЕРА МАРВЕЛОВОГ 3Д НАСТАВКА „ДЕДПУЛ И ВУЛВЕРИН" У ЈУЛУ: Стиже још један наставак успешне научнофантастичне авантуре

06.06.2024.

ПРЕМИЈЕРА МАРВЕЛОВОГ 3Д НАСТАВКА „ДЕДПУЛ И ВУЛВЕРИН" У ЈУЛУ: Стиже још један наставак успешне научнофантастичне авантуре
Величина слова

Премијера најновијег Марвеловог 3Д филма „Дедпул и Вулверин" биће одржана у уторак 23. јула, у поноћ, у исто време у свим биоскопима у Нишу, Крагујевцу, Београду и Новом Саду.

Када се одржава

23. јул


За посебан филмски излазак тог летњег дана карте се већ од сада могу пронаћи и резервисати на благајнама дворана.

Реч је о првом Марвеловом филму током ове године, али и трећем делу франшизе који увелико буди инетерсовање фанова, јер чувени амерички студио доноси на платно још један наставак успешне научнофантастичне авантуре, чија су прва два дела постигла велику гледаност код нас, са преко укупно 200.000 посетилаца.

Један од најпопуларнијих Марвелових јунака Дедпул уједињује се са још једним позантим ликом из стрипа - Вулверином и у истом кадру на великом платну гледаћемо глумачке звезде Хјуа Џекмана и Рајана Рејнолдса.

Познато је да је и пре него што је Рајан донео свог лика на велики екран, 2016. године, па потом 2018. Дедпул дуго био један од вољенијих ликова још од момента када се 1991. године појавио на насловници The New Mutants #98.

Доминантно негативан лик Вејд Вилсон, због ретке болести подвргава се испитивањима током којих су научници пробали много тога, али не са великим успехом. Вилсон је оболео и тело му је у целости уништено и прекривено ожиљцима. Као такав постаје одбојан за околину. Вилсоново ментално стање се погоршало и унутар њега настају двојаке личности, са којима се често сукобљава. Како би ипак сакрио свој физички изглед, Вилсон креира препознатљив костим и постаје антихерој - Дедпул, који не бира средства за освету.

Сада се према првим наговештајима дуо Рејнолдс-Џекман уједињује у својим ликовима, у намери како би спасио свет, а према писања Пеопле магазина, реч је о истинском пријатељству и у стварном животу.

Филм „Дедпул и Вулверин" снимљен је у режији Шона Левија познатог и по франшизи „Ноћ музеја", као и по филму „Главни херој" ((Free Guy) на ком је већ сарађивао са Рејнолдсом.

Трејлер филма можете да погледате на линку испод. 

Подели вест