Vizual_Festival francuskog filma.jpg
промо

промо

Филмски и позоришни програм

ФЕСТИВАЛ ФРАНЦУСКОГ ФИЛМА: Бесплатан улаз на свих дванаест пројекција

18.06.2024.

ФЕСТИВАЛ ФРАНЦУСКОГ ФИЛМА: Бесплатан улаз на свих дванаест пројекција
Величина слова

Шести Фестивал француског филма 19. јуна у 21 час на Косанчићевом венцу отвориће филм „Непожељни“ француског редитеља Лаџа Лија.

Када се одржава

19. до 23. јун


Након пројекције биће одржан разговор са аутором филма и глумцем Алексијем Манентијем, публици познатом по филму „Чувари формуле“. Кум овогодишњег издања фестивала је глумац, редитељ и продуцент Драган Бјелогрлић.

Најновија остварења француске кинематографије као што су: „Друга рунда“, „Други чин“, „Господин Блејк“, „Киселина“, „Повратак“, „Само нас двоје“ део су главног програма фестивала који чини девет филмова, док ће OFF програм - Циклус спорт на филму, у сусрет Олимпијским играма, представити три остварења.

Aleksis Manenti_Nepoželjni_foto Promo.jpg
промо

Фестивал француског филма биће одржан од 19. до 23. јуна у Београду, Нишу, Новом Саду и Зрењанину. Пројекције филмова у Београду биће одржане под ведрим небом на Косанчићевом венцу, Силосима Београд и у звездарском парку Београд башта, али и у МТС Дворани.

Све пројекције на отвореном почињу у 21 час, док ће филмови који су на програму у МТС Дворани бити приказани у 17 часова. Улаз на пројекције у Београду је слободан, бесплатне улазнице за пројекције у МТС Дворани се преузимају 15 минута пре почетка пројекције.

Подели вест