unnamed.jpg
промо

промо

Осми путник: Ромул

ПРЕМИЈЕРА ФИЛМА „ОСМИ ПУТНИК: РОМУЛ”: Научно-фантастична прича о групи младих колониста у свемиру

04.08.2024.

ПРЕМИЈЕРА ФИЛМА „ОСМИ ПУТНИК: РОМУЛ”: Научно-фантастична прича о групи младих колониста у свемиру
Величина слова

Премијерне пројекције наставка чувене франшизе, „Осми путник: Ромул”, одржаће се у четвртак, 15. августа у свим већим биоскопским салама у Србији.

Последњи наслов у низу чувене франшизе о људима и ванземаљцима која је поставила стандарде за научнофантастични жанр, доноси на велико платно сценарио који се враћа старим коренима смештајући радњу филма двадесет година након фантастичног првог дела „Осми путник”.

Многе генерације гледалаца памте тај први филм франшизе и његов чувени слоган У свемиру нико не може чути твој крик када је Ридли Скот 1979. године унео „страх у кости” са кадровима ванземаљаца. Филм је освојио награду Оскар за специјалне ефекте, а његова брилијантност утемељила је револуционарни серијал у чијим наставцима ће се укључивати реномирани режисери Џејмс Камерон, Дејвид Финчер, као и Жан Пјер Жене.

Прича која је смештена у период 20 година након првог Осмог путника упознаје нас са групом младих колониста у свемиру који, док чисте свемирску станицу, у нади да ће пронаћи технологију неопходну да напусте своју планету, суочавају се лицем у лице са застрашујућим обликом живота у универзуму.

За прва приказивања научно-фантастичног хорор остварења карте се већ од сада могу набавити на благајнама дворана (Синеплекс, МТС дворана, Сине Гранд итд).

Подели вест