image006 (1).jpg
промо

промо

Манифестације

БУДИ ТУРИСТА У БЕОГРАДУ У СВОМ ГРАДУ! Посети Београдски туристички фестивал и сазнај шта све твој град нуди

31.05.2022.

БУДИ ТУРИСТА У БЕОГРАДУ У СВОМ ГРАДУ! Посети Београдски туристички фестивал и сазнај шта све твој град нуди
Величина слова

У петак и суботу 3. и 4. Јуна на Тргу републике, Туристичка организација Београда организује Београдски туристички фестивал, нову манифестацију којом најављује летњу туристичку сезону у нашем граду.

Где се одржава

Трг републике


Када се одржава

3 - 4. јуна


Посетиоци фестивала ће имати прилике да се упознају са разноликом туристичком понудом Београда, да сазнају шта имају и нуде београдске општине, али и друге дестинације широм наше земље и региона. Поред бројних музичких концерта и наступа, посетиоце очекују вредне награде, међу њима ваучери за викенде у бројним српским бањама.

Оно што организатори посебно истичу јесте наступ наших музичких легенди Наде Павловић и Тање Јовићевић, као и групе Texas Flood, али и бројних других извођача, музичких група и уметника. Програм почиње у петак, у 16 часова и трајаће до 22 сата. Свечано отварање манифестације је заказано за 19 часова.

Међу излагачима су градске општине Вождовац, Савски венац, Лазаревац, Звездара, Земун, Нови Београд, Врачар, Чукарица, Обреновац, Сурчин, Гроцка, Барајево, Сопот, Стари град, Раковица, Младеновац, учешћем на фестивалу позовају Београђане и госте да их посете. Излете и ексурзије ван града ће предложити туристичке организације Лознице, Чачка, Новог Сада, Крагујевца, Ниша, Лесковца, а на дуже одморе, колеге из Будве, Требиња и Никшића срдачно зову у госте.

На штанду Туристичке организације Београда посетиоци се могу информисати о свим туристичким садржајима и програмима у нашем граду, а делиће се и карте за туристичке програме. Своје понуде ће представити Београдске пијаце, Музеј ваздухопловства, Београдска дестилерија, затим Позориште „Пинокио“, Музеј савремене уметности, Палата Србије, Штарк Арена, Ада Циганлија и JКП „Пoгрeбнe услугe. Да је туризам предивно занимање, потврдиће учешће Универзитета Сингидунум, Високе туристичке школе, Високе хотелијерске школе, и Високе здравствене школе.

У суботу. 4. јуна, Београдски туристички фестивал на Тргу републике ће трајати од 10 до 14 часова.

Подели вест