Ulični festival pasa.jpg
промо

промо

Манифестације

ПО ПРВИ ПУТ У РЕГИОНУ УЛИЧНИ ФЕСТИВАЛ ПАСА: Све што треба да знате о љубимцима на једном месту!

10.06.2022.

ПО ПРВИ ПУТ У РЕГИОНУ УЛИЧНИ ФЕСТИВАЛ ПАСА: Све што треба да знате о љубимцима на једном месту!
Величина слова

По први пут у региону одржаће се Улични фестивал паса од 17. до 19. јуна на Калемегдану - професионалци и љубитељи животиња допринеће хуманој мисији и едукацији када је реч о најдражим четвороношцима!

Где се одржава

Калемегдан


Када се одржава

17 - 19. јуна


Време је да се на једном месту окупе пси, професионалци, власници и љубитељи паса. Фестивал је едукативног, забавног карактера промовишући нове тендеције у одабиру, одгајању и удомљавању, а и третирању паса. Такође има мисију да подигне свест о значају паса у свакодневном животу као и да промовише хуманост и заштиту животиња. На фестивалу можете сазнати како изабрати пса по мери, како и зашто усвојити пса, како васпитати пса, како пси утичу на развој детета, али и трендове у псећим фризурама. На једном месту ће се наћи узгајивачнице, произвођачи хране, пет схопови, ветеринари, азил, дресери, дизајнери и фризери, чак и посластичарница за псе. Разне креативне радионице, али и рад са децом са посебним потребама и псима.

Биће представљено и ново занимање – улични шетач паса. Поред Београда Фестивал ће бити организован и градовима региона Скопље, Подгорица, Загреб, Сарајево и Љубљана. Уколико прошетате до Калемегдана и посетите фестивал имаћете прилику да сретнтете не само власнике паса и псе , већ и све оне који воле псе и имају свест о томе да је пас човеков најбољи пријатељ и заштитник! Љубимац у породицу унесе лепоту дружења и обогаћује живот.

Овај пријатан породични, друштвено – одговорни и забавни фестивал биће одржан 17 јуна у периоду од 12 до 20 часова, а у суботу и недељу од 10 до 20 часова.

Подели вест