E_pozivnica_preludijum.png
промо

промо

Манифестације

ИСТИНИТА ПРИЧА У РОМАНСИЈЕРСКИ СКАЗ КОЈА НИКОГА НЕ ОСТАВЉА РАВНОДУШНИМ! Славица Мастикоса поново осваја срца читалаца

07.06.2022.

ИСТИНИТА ПРИЧА У РОМАНСИЈЕРСКИ СКАЗ КОЈА НИКОГА НЕ ОСТАВЉА РАВНОДУШНИМ! Славица Мастикоса поново осваја срца читалаца
Величина слова

Роман „Прелудијум“ ауторке Славице Мастикосе биће представљен 9. јуна од 18 сати у књижари Делфи СКЦ. О књизи ће, поред ауторке, говорити и књижевница Љиљана Шарац, књижевник Видак Масловарић и уредница Лагуне Дубравка Драговић Шеховић.

Где се одржава

Делфи СКЦ


Када се одржава

09. јун


Ово је породична сага коју спознајемо кроз причу мајке и ћерке, које се уочи бомбардовања Србије 1999. суочавају са болним породичним губитком, а такође морају да открију и размрсе клупко тајни и лажи које су својевремено настале зарад добрих породичних односа а сада прете да их униште.

У херојској оданости матерњем језику и на срећу романа, Славица Мастикоса се одважила да исприча оно што најбоље зна и што се мало који писац усуђује да повери хартији.

Матија Бећковић, академик

 Међу корицама се налази читав двадесети век, много догађаја, интригантних и веома колоритних ликова које судбина повезује специфичним нитима. Откривање породичних тајни омогућава здрав наставак живота људи који заслужују да им се добро добрим врати.

„За писца је изузетно важно да тако утка нит истините приче у романсијерски сказ, да стварност која је иначе лимитирана у роману то престане да буде“, ауторка

Подели вест