image002.jpg
промо

промо

Манифестације

БЕСПЛАТНО ИЗВОЂЕЊЕ ЈЕДНИХ ОД НАЈПОЗНАТИЈИХ КОМПОЗИТОРА ИКАДА! Трибина Хајде да причамо о песмама и песницима пружиће вам незаборавно искуство

13.06.2022.

БЕСПЛАТНО ИЗВОЂЕЊЕ ЈЕДНИХ ОД НАЈПОЗНАТИЈИХ КОМПОЗИТОРА ИКАДА! Трибина Хајде да причамо о песмама и песницима пружиће вам незаборавно искуство
Величина слова

УК Пароброд организује концерт и трибину са темом Хајде да причамо о песмам и песницима, 16. јуна са почетком од 19 часова. Имаћете прилике да уживате у бесплатном извођењу Моцарта, Баха, Бетовена и других, заједно са темстком трибином.

Где се одржава

УК Пароброд


Када се одржава

16. јун


УК Пароброд организује вече песма, па тим поводом са почетком у 19 часова концерт студената клавира ФМУ из класе Милоша Павловића, наступају Дарија Дражовић, Дражена Тодоровић, Невена Кладар, Михаило Милетић у извођењу Баха, Шопена, Моцарта, Бетовена ид руги. 

Од 20 часова је планирана трибина о песмама и песницима на којој учествују Радмила Петровић, Иван Ергић, Сара Арсеновић. Звонко Карановић а аутор и модератор је Александар Ђуричић.

Где настају стихови, да ли се инспирација чека или изазива, зашто је поезија у моди, колико килограма емоција може да стане у једну строфу, колико је важно тржиште, а колико тиражи… Да ли су нам Бранко Миљковић, Тин Ујевић и Десанка Максимовић даљи или ближи рођаци. О чему сањају песници и колико корака је потребно направити да би вас чули и видели. Шта каже Шимборска?

Откријте у УК Пароброд 16. јуна. 

Подели вест