E_pozivnica_slamar.png
промо

промо

Манифестације

НИКО НЕ МОЖЕ НИ ДА ПРЕТПОСТАВИ КО ЈЕ СЛЕДЕЋА ЖРТВА СУРОВОГ СЛАМАРА: Нови роман Владимира Вујиновића

28.06.2022.

НИКО НЕ МОЖЕ НИ ДА ПРЕТПОСТАВИ КО ЈЕ СЛЕДЕЋА ЖРТВА СУРОВОГ СЛАМАРА: Нови роман Владимира Вујиновића
Величина слова

Добар трилер подразумева узбуђење, напетост и неочекиване обрте. Сви ови састојци налазе се у роману „Сламар“ Лагуниног аутора Владимира Вујиновића, који ће бити представљен у четвртак 30. јуна од 18 сати у књижари Делфи СКЦ. О књизи ће поред аутора говорити и критичар и писац Ђорђе Бајић, полицијски инспектор и писац Лазар Јовановић и уредница књи

Где се одржава

Књижара Делфи СКЦ.


Када се одржава

30. јуна у 18 часова


У Београду у Бањичкој шуми испод страшила за птице, пронађен је леш коме су повађени унутрашњи органи, а стомачна дупља напуњена сламом. Случај је у надлежности инспектора Филипа Вујића, који од форензичара сазнаје да су изоловали ДНК профил убице, али анализа делује невероватно. ДНК указује на мртву особу, хрватског биолога који је пре осамнаест година мучки убијен са читавом породицом на свом имању у Барањи.

У Загребу полицијска службеница Лара Плевник истражује криминалне приватизације тајкуна Матерића, некрунисаног краља славонских ораница. Што дубље копа, више открива замршени свет корупције и беспоштедну трку која се одвија између хрватске и српске пољопривредне елите.

Чим започне жетва и падну први откоси, сламната страшила се разиграју на пољима усева… Нико више неће бити сигуран. Нико не може ни да претпостави ко је следећа жртва суровог Сламара.

Подели вест