Kamenolom, artwork Mateo Delale-Putniković.jpg
Каменолом, artwork
Матео Делале-Путниковић

Каменолом, artwork
Матео Делале-Путниковић

Манифестације

КОНЦЕРТ, ПРОМОЦИЈА И ДРУЖЕЊЕ СА АУТОРОМ! Упознајте младог уметника који је освојио публику широм региона

20.07.2022.

КОНЦЕРТ, ПРОМОЦИЈА И ДРУЖЕЊЕ СА АУТОРОМ! Упознајте младог уметника који је освојио публику широм региона
Величина слова

За прво штампано издање Ивана Јегдића, збирку песама "Каменолом", заказана је и промоција у Зетској 2, у башти Бети Форда у петак 22. јула у 18 часова. У оквиру промоције, Иван ће водити разговор са специјалним гостом Владимиром Коларићем, потписиваће књиге које ће од тог тренутка бити доступне за куповину, а потом извести и акустични концерт.

Где се одржава

Башта Бети Форда


Када се одржава

22. јул у 18 часова


Млади кантауор Иван Јегдић, после свог деби албума "Нека чују ме", са којим је покупио симпатије широм региона, понајвише захваљујући специфичној лирици, гласу и изведби, објавио је и своју прву збирку песама под именом "Каменолом".

promo Jegdić 04 ph Ljubica.jpg
Иван Јегдић
Љубица

 "Каменолом је настао 2021. и инспирисан је бригама "малог" човека који тражи своје место у свету, себи самом и међу људима. Песме из ове збирке одликује мрачно расположење и лирски субјекат је у вечитој потрази за одговорима на питања које је немогуће дати. Читава збирка настала је на темељима поезије Бранка Миљковића, Васка Попе и Велимира Рајића и, донекле, Шарла Бодлера. Био је изазов након писања текстова уз музичку подлогу опробати се у искључиво писаној форми и надам се да је тај "експеримент" успешно спроведен."

Подели вест