Unapred_vizual.jpg
промо

промо

Манифестације

ПРВА УНИВЕРЗИЈАДА АПСОЛВЕНАТА РЕГИОНА: Котизација за првих 100 учесника је бесплатна

28.09.2022.

ПРВА УНИВЕРЗИЈАДА АПСОЛВЕНАТА РЕГИОНА: Котизација за првих 100 учесника је бесплатна
Величина слова

Универзијада апсолвената региона „УНАПРЕД” биће по први пут одржана у суботу, 8. октобра на Машинском факултету у Београду.

Где се одржава

Машински факултет


Када се одржава

8. октобар у 11 часова


Универзијада је настала са циљем повезивања студената завршних и мастер студија и компанија које трагају за кандидатима за попуњавање слободних позиција.

Милош Васић организатор Универзијаде је поводом догађаја изјавио:

- Препознали смо проблем са којим се сусреће највећи део младих, образованих људи: Завршио сам факултет – шта сад? У исто време, постоји парадокс - као “горуће” питање број један (или барем једно од топ три) представници привреде кандидују – проблем кадрова и мањка квалитетне и образоване радне снаге. Увидевши тај проблем, и очигледан ГАП који постоји између ове две стране, креирали смо платформу СтудЕНТЕР, која је и организатор овог догађаја. Сам догађај чини низ панела, на којима ће представници привреде, ХР менаџери, декани факултета, као и сами студенти разговарати о актуелним темама и заједничкој будућности.

За УНАПРЕД се могу пријавити апсолвенти основних и мастер студија Београдског универзитета, као и са других српских и универзитета земаља региона (Црне Горе, Албаније, БиХ, Хрватске, Северне Македоније). Учесници Универзијаде биће представници универзитета, привредних комора, министарстава и привредника из региона, а ускоро ће бити објављен и финални програм догађаја.

За првих 100 пријављених биће обезбеђена бесплатна котизација.

За регистрацују је потребно прво отворити профил на платформи СтудеЕНТЕР, и потом се пријавити за УНАПРЕД. Више о платформи СтудЕНТЕР и догађају можете прочитати на https://studenter.org/dogadjaji/dogadjaj/forum-unapred.

Подели вест