VATROMET by MARKO EDGE 1.jpg
Marko Edge

Marko Edge

Манифестације

НОВОГОДИШЊИ СПЕКТАКЛ КАКАВ СЕ МОЖЕ ДОЖИВЕТИ У МЕТРОПОЛАМА КАО ШТО СУ ЊУЈОРК, ДУБАИ, ИЛИ БАНГКОК! Бесплатан дочек 2023.

09.12.2022.

НОВОГОДИШЊИ СПЕКТАКЛ КАКАВ СЕ МОЖЕ ДОЖИВЕТИ У МЕТРОПОЛАМА КАО ШТО СУ ЊУЈОРК, ДУБАИ, ИЛИ БАНГКОК! Бесплатан дочек 2023.
Величина слова

Најспектакуларнији дочек Нове године у Србији и овог пута биће организован у Београду на води. У „најлуђој ноћи“ 31. децембра, са Куле Београд биће приређен сензационални светлосно-музички перформанс, уз импресивни ватромет са највише зграде у региону.

Где се одржава

Belgrade Waterfront


Када се одржава

31. децембра у 20.30 часова



Цена карте

Бесплатно

Наша престоница се прошлогодишњим дочеком у Београду на води уписала на светску листу градова са најбољим новогодишњим прославама, а овај престижни статус потврдиће још једним величанственим догађајем који ће кулминирати у поноћ последње децембарске ноћи.

Игра моћних ласера и осмоминутни ватромет, пропраћен музиком специјално компонованом за ову прилику, представљаће најлепшу сценографију за улазак у 2023. годину, док ће одраз светала на Сави употпунити празничну чаролију.

Овогодишњим дочеком Нове године Београд на води још једном потврђује статус дестинације која београдској публици доноси незаборавне празничне моменте и најатрактивније догађаје, попут оних у најпознатијим градовима света. Наступ великих домаћих музичких звезда и јединствени светлосни перформанс на Кули Београд гарантују новогодишњи спектакл какав се може доживети у метрополама као што су Њујорк, Дубаи, Сиднеј или Бангкок.

Зорана Бурлић, директорка компаније Belgrade Waterfront

Посетиоци ће у 2023. годину упловити уз музику најпопуларнијих домаћих извођача – Жељка Јоксимовића, Јелене Томашевић и Марка Лоуиса. Најбоља забава у граду почиње 31. децембра у 20.30 часова на платоу поред Старог савског моста, на Сава Променади, а улаз је бесплатан.

Неколико десетина хиљада посетилаца прошле године дочекало је поноћ баш на Сава Променади, у близини Куле Београд, а регионални и светски медији истакли су да је импозантни ватромет са Куле Београд, достојан оног са Бурџ Калифе, највише зграде на свету, оставио без даха све који су га уживо посматрали са Сава Променаде, Новог Београда, са београдских мостова и из других делова града.
Закорачите у Нову годину у великом стилу, под светлима Куле Београд, новог симбола нашег главног града, и будите део једног од најексклузивнијих дочека на свету!

Photo_Predrag_Vuckovic_0020.jpg
Предраг Вучковић

Подели вест