NK dec 22 5.jpg
Промо Лагуна

Промо Лагуна

Манифестације

НАЈЛЕПША МАНИФЕСТАЦИЈА ЗА СВЕ КЊИГОЉУПЦЕ! Ноћ књиге уз велике попусте

08.12.2022.

НАЈЛЕПША МАНИФЕСТАЦИЈА ЗА СВЕ КЊИГОЉУПЦЕ! Ноћ књиге уз велике попусте
Величина слова

Ноћ књиге одавно није само ноћ, већ три дана долажења, враћања, поновног свраћања и бар још једног обиласка за сваки случај. Ноћ књиге је манифестација коју воле сви књигољупци која почиње од 9. до 11. децембра.

Када се одржава

9 - 11. децемабар


Као што су књигољупци већ навиккли и овог пута важили су велики попусти до 40% на књиге у издању Лагуне, других издавача, на сјајан гифт програм у књижарама и на сајтовима, а дружили смо се и са многобројним писцима који су потписивали своје књиге и разговарали са читаоцима.

Издавачи су посебно обратили пажњу на то које књиге ће бирати читаоци који су у великом броју посетили књижаре и сајтове, а који ће доделити титулу „најчитаније“.

Најчитанија књига манифестације је „Стрелац“ Паула Коеља, у којој нас подсећа да су наши поступци нераскидиво повезани са трептајима душе и да живот обележен страхом од одбацивања или пораза није вредан живљења.

Када је реч о књигама за децу, најтраженије су биле: „Тајне дединог кофера“ Бојана Љубеновића, „Бајке: првих седам“ Уроша Петровића и сјајно издање „20 изузетних девојчица које су промениле свет“.

Подели вест