beogradska_zima_stefan_stojanović- (2).jpg
МОНДО/Стефан Стојановић

МОНДО/Стефан Стојановић

Манифестације

БЕСПЛАТАН ДОЧЕК У НАЈЛУЂОЈ НОЋИ СА НАЈДУЖОМ БИНОМ ДО САДА! Испред Скупштине очекују вас млади извођачи

23.12.2022.

БЕСПЛАТАН ДОЧЕК У НАЈЛУЂОЈ НОЋИ СА НАЈДУЖОМ БИНОМ ДО САДА! Испред Скупштине очекују вас млади извођачи
Величина слова

Београд ће организовати дочек Нове године, традиционално, испред Дома Народне скупштине, 31. децембра. Како је остало још мало до новогодишње ноћи, припреме за најлуђу ноћ увелико трају, а председник Скупштине града Никола Никодијевић је већ најавио да ће ове године наступати млађи извођачи.

Где се одржава

испред Дома Народне скупштине


Када се одржава

31. децембар


Као што су челници Београда већ најавили, на платоу испред Скупштине Србије наступаће млађи извођачи, и то ће бити први пут да они наступају на овако значајном догађају. Публику ће забављати Михајло Веруовић Војаж, Игор Панић Нући, Теодора Џехверовић, Марина Пезеровић Зера и Газда Паја.

beogradska_zima_stefan_stojanović- (5).jpg
МОНДО/Стефан Стојановић

Журку ће да отвори један од највећих ди - џејева код нас Мајк Рајд, од 21 час на бину излази Зера, од 21:45 Газда Паја, од 22:30 Нући и Војаж, а после њих Теодора Џехверовић. Имена извођача је открио председник Скупштине града Никола Никодијевић на конференцији поводом Београдске зиме и дочека Нове године испред Скупштине која је почела данас у 12 часова.

beogradska_zima_stefan_stojanović- (9).jpg
МОНДО/Стефан Стојановић

"Пре свега велико хвала Београду и Скај продукцији што је препознала потенцијал и што су препознали шта млади људи воле. Ја мислим да би сваки извођач хтео да буде у оваквој позицији и ово је круна каријере сваког извођача", рекао је Нући на конференцији.

beogradska_zima_stefan_stojanović- (18).jpg
МОНДО/Стефан Стојановић

Концерт ће бити намењен млађој популацији. Бина ће бити од МТС дворане до Скупштине Србије што се до сад никада није десило. Никодијевић је такође најавио да ће ове године манифестација "Београдска зима" бити организована на више локација у престоници, од 15. децембра до 15. јануара.

Кренуће дечији карневал 15 децембра, биће централно клизалиште на Новом Београду у парку Ушће, биће и на Ташмајдану и на Ади. Прву пут Нову годину организујемо са секретаријатом за културу.

Никола Никодијевић, председник Скупштине града Београда

 Градски челник објаснио је да ће акценат овогодишње манифестације бити у духу Београда, као и да ће сви догађаји бити бесплатни.

Подели вест