DSC08687.jpg
BEOGRAD.RS

BEOGRAD.RS

Манифестације

НОВОГОДИШЊА ЧАРОЛИЈА СТИГЛА ЈЕ НА СТАРИ ГРАД! Дођите да заједно стварамо успомене!

23.12.2022.

НОВОГОДИШЊА ЧАРОЛИЈА СТИГЛА ЈЕ НА СТАРИ ГРАД! Дођите да заједно стварамо успомене!
Величина слова

Другу годину заредом, Градска општина Стари град у сарадњи са многобројним партнерима, организује новогодишњи програм на чак четири локације. Од 20. децембра па све до 14. јануара сви Београђани имаће прилику да уживају у разноликом празничном програму.

Када се одржава

20. децембар - 14. јануар


Староградске зиме је на више локација и реализоваће се у згради Градске општине Стари град (Македонска 42), у Светогорској – улици отвореног срца, у Скадарлији ( Кућа Ђуре Јакшић) и на Топличином венцу (Парк војводе Вука и Музеј примењене уметности). Програм је прилагођен свим узрастима, а највише активности припремљено је за малишане.

DSC08151.jpg
BEOGRAD.RS

 У сали Градске општине Стари град малишани и њихови родитељи биће у прилици да уживају у филмским пројекцијама, позоришним представама, концертима и магичним креативним радионицама.

Парк војводе Вука биће место дружења са јунацима из бајки, вилама и вилењацима, Деда Мразом и његовим помоћницима и све то уз сјајан музички програм! У нову годину улазимо уз добру атмосферу заједно са Марком Луисом који ће одржати концерт за децу од 16 часова на Топличином венцу. Када најмлађи пожеле да предахну, у Музеју примењених уметности одржаваће се најразличитији типови дечјих радионица – од цртања, преко израде новогодишњих украса, до рециклаже.

DSC05835.jpg
BEOGRAD.RS

Посетиоци ће имати прилику да уживају у музичком програму који су припремили познати ресторани боемске четврти, распевају се и угреју уз кувано вино у бајковито украшеној Скадарлији. Традиционално, првог дана Нове године, срешћемо се у Светогорској – улици отвореног срца, где нас очекује музички програм за најмлађе, дружење са мађионичарима, акробатама и јунацима из бајке, а своје уникатне производе понудиће велики број домаћих произвођача.

DSC09894.JPG
BEOGRAD.RS

Сваки дан Староградске зиме посебно је испланиран и биће испуњен бројним занимљивим активностима за све – од дружења са Деда Мразом и Дизни јунацима, преко креативних радионица и за најстарије и за најмлађе, до различитих представа и концерата. Чека нас право празнично расположење и буђење новогодишњег духа!

Поведите маме и тате, баке и деке, децу, пријатеље или симпатију на право место. Видимо се на Староградској зими, месту где стварамо успоменe.

Подели вест