shutterstock_2028552731.jpg
shutterstock

shutterstock

Манифестације

БЕСПЛАТНА РАДИОНИЦА О МЕЂУСОБНИМ ОДНОСИМА: Сазнајте шта је битно да бисте се осећали добро и сачували ментално здравље

23.01.2023.

БЕСПЛАТНА РАДИОНИЦА О МЕЂУСОБНИМ ОДНОСИМА: Сазнајте шта је битно да бисте се осећали добро и сачували ментално здравље
Величина слова

Зашто је поштовање граница у међусобним односима битно и како да успоставите баланс у међуљудским релацијама да бисте се осећали добро и сачували ментално здравље, сазнајте кроз радионицу коју ће 24. јануара у Дому културе „Студентски град" одржати Кристина Станковић.

Где се одржава

Дом културе „Студентски град"


Када се одржава

24. јануар у 19. часова


Да ли вас је некада повредио неко тако што је намерно урадио нешто што нисте желели? Да ли сте се осећали као да нисте довољно важни да би се уважило оно што желите? Да ли често осећате потребу да направите корак уназад и удаљите се из разговора, али вас у томе спречи помисао да бисте тако повредили осећања друге особе? Ако сте се икада осећали овако, време је да почнете са креирањем и постављањем здравих граница. 

Здрава граница је простор који обезбеђујете себи, али и другима. Поштовање међусобних граница веома је важно, јер њихово кршење може имати последица по ментално здравље. Иако је одражавање здравих граница апсолутно неопходно за одржавање здравих међуљудских односа током живота, понекад постоји забуна око тога шта заправо значи имати границе и како би оне требало да изгледају.

На ова и друга питања посетиоци могу добити одговор у бесплатној радионици која почиње 24. јануара у 19 часова у Клубу Магистрала „Драган Ве Игњатовић”.

Подели вест