Photo_Predrag_Vuckovic.jpg
Предраг Вучковић

Предраг Вучковић

Манифестације

ДА ЛИ ЋЕ БАШ ВАША ЉУБАВНА ПОРУКА ЗАСИЈАТИ НА КУЛИ БЕОГРАД? Учествујте у конкурсу поводом Дана заљубљених

02.02.2023.

ДА ЛИ ЋЕ БАШ ВАША ЉУБАВНА ПОРУКА ЗАСИЈАТИ НА КУЛИ БЕОГРАД? Учествујте у конкурсу поводом Дана заљубљених
Величина слова

Волети и бити вољен – има ли лепшег и узвишенијег осећања. Љубав не треба да се крије и зато вас позивамо да у сусрет Дану заљубљених учествујете у јединственој прослави љубави на Кули Београд. На медија фасади највише зграде у престоници и региону можда засија порука коју сте баш ви упутили вољеном бићу.

Будите нежни, маштовити, аутентични и одважни! Позивамо вас да до понедељка, 6. фебруара на нашој званичној Инстаграм страници у коментару оставите кратку љубавну поруку, не дужу од десет речи, коју сте посветили свом драгом или драгој. Тридесет најлепших и најоригиналнијих порука биће емитовано 14. фебруара на врху Куле у славу љубави. Они који се одваже да крунишу љубав просидбом на највишој згради у региону могу поделити са нама своје љубавне приче, а ми ћемо одабрати најзанимљивију и наградити овај пар специјалним изненађењем.

shutterstock_572245768.jpg
shutterstock

 Слање порука на Дан заљубљених има дугу традицију. Војвода од Орлеанса из Француске упутио је за Дан заљубљених поруку својој драгој још давне 1415. године. С временом се овај празник проширио широм света, а куриозитет је да је за Дан заљубљених 2010. године послато око милијарду честитки.

Надамо се да ћемо на овај начин отпочети лепу традицију која ће се наставити и у наредним годинама. Зато не пропустите прилику да овај празник љубави учините посебним за своју вољену особу и створите незаборавне успомене које ћете целог живота памтити.

Подели вест