Repetitor photo 3.png
Репетитор
промо

Репетитор
промо

Манифестације

КОНЦЕРТ БЕОГРАДСКОГ РОК САСТАВА У ЦЕНТРАЛНОМ ЗАТВОРУ! Пројекција документарног филма и разговор о синергији коју је овај догађај произвео

06.02.2023.

КОНЦЕРТ БЕОГРАДСКОГ РОК САСТАВА У ЦЕНТРАЛНОМ ЗАТВОРУ! Пројекција документарног филма и разговор о синергији коју је овај догађај произвео
Величина слова

У четвртак, 9. фебруара у 20 часова у Културном центру Град биће одржана пројекција документарног филма „Сужени снови - Репетитор у ЦЗ-у“, који представља причу о концерту београдског рок састава Репетитор на шеталишту највећег затвора на Балкану - Окружног затвора у Београду, познатог као ЦЗ, у лето 2017. године.

Где се одржава

Културни центар Град


Када се одржава

9. фебруар у 20 часоваЦена карте

200 динара

Repetitor photo 2.png
промо

На трибини ће, након пројекције, о темама филма, о сусрету чланова бенда и осуђеника, о синергији коју је овај догађај произвео, рокенролу и значају ресоцијализације за живот осуђеника говорити редитељка Леа Вахрушев, камерман Милорад Миланковић и чланови бенда Репетитор. Разговор ће модерирати Милена Шмигић, филмска продуценткиња.

Аутори филма насталог 2019. године (режија и монтажа) су Игор Чоко и Леа Вахрушев. Камермани су Милорад Миланковић, Петар Марковић и Филип Чудић. Аутори музике из филма су чланови бенда Репетитор - Борис Властелица, Ана Марија Цупин, Милена Милутиновић, а дизајнер звука Горан Цревар.

Repetitor photo 1.png
промо

Филм је приказан на бројним фестивалима документарног Роцк'н'Ролл филма у Србији, Хрватској, Босни и Херцеговини, Словенији, Македонији, Грчкој, Италији, Шпанији, Турској, Холандији, Балију, Румунији, Енглеској, Индији, Црној Гори, Литванији, награђен је наградом за најбољи филм на фестивалу ДокуМ фест у Зеници, а примио је специјално признање на фестивалу 4тх Дименссион ИДФФ на Балију и Лонг Сторy Шорт у Букурешту.

Подели вест