shutterstock_744488656.jpg
shutterstock

shutterstock

Манифестације

НАЈВЕЋИ ТУРИСТИЧКИ САЈАМ НА БАЛКАНУ: Туристичка организација Београда на Сајму туризма представиће све београдске општине

20.02.2023.

НАЈВЕЋИ ТУРИСТИЧКИ САЈАМ НА БАЛКАНУ: Туристичка организација Београда на Сајму туризма представиће све београдске општине
Величина слова

Туристичка организација Београда ће на 44. Међународном сајму туризма у Београду представити целокупну понуду српске престонице, а подједнако ће бити заступљене све београдске општине, саопштено је из ТОБ-а.

Где се одржава

Београдски сајам


Када се одржава

26. фебруар


На највећем туристичком сајму на Балкану, који траје од 22. до 26. фебруара, ТОБ ће заједничким програмом са градским Секретаријатом за привреду представити нове туристичке атракције, културне догађаје, гастрономију, обогаћену музејску понуду, нове амбијенталне целине, занимљиве излете и предлоге за викенд, као и смештајне капацитете у Београду.

Под слоганом GO BELGRADE, Туристичка организација Београда ће промовисати туристичку понуду нашег града у духу једне пословне дестинације која је привлачна за инвестиције, конгресе и семинаре, затим као град културе, манифестација и догађаја, град спорта, „добре енергије, шопинга и забаве” и напослетку као одредиште које је увек ново и занимљиво за све категорије посетилаца.

Секретаријат за привреду ће у оквиру штанда Београда промовисати активности на развоју туризма, обогаћивању туристичке понуде на целокупној територији града и туристичке атрактивности Београда, као и активности на подстицању категоризације и промоције категоризованих угоститељских објеката за смештај у домаћој радиности и сеоским туристичким домаћинствима. Такође, Секретаријат ће најавити да ће и ове године путем јавног конкурса суфинансирати програме у области туризма.

Подели вест