937ba8dce60fe51a78bed047b7be0519_5931971763.png
промо

промо

Манифестације

ВЕЛИКА ПРАЗНИЧНА ИЗЛОЖБА: Васкршњи хуманитарни базар и креативне радионице Волонтерског сервиса у ТЦ „Авив парк Звездара”

29.03.2023.

ВЕЛИКА ПРАЗНИЧНА ИЗЛОЖБА: Васкршњи хуманитарни базар и креативне радионице Волонтерског сервиса у ТЦ „Авив парк Звездара”
Величина слова

Поводом предстојећих васкршњих празника, Волонтерски сервис Звездаре у суботу, 1. априла, од 12 до 18 часова, у Тржном центру „Авив парк Звездара” организује традиционални Хуманитарни базар и креативне радионице, саопштено је из Општине Звездара.

Где се одржава

Тржни центар „Авив парк Звездара”


Када се одржава

1. април


На базару ће бити изложени васкршњи украси, различити употребни предмети од дрвета – подметачи, послужавници, кутије, магнети, уникатне честитке и антиковид маске, уметничке минијатуре настале на радионицама Школе сликања за сениоре, накит и различити предмети којима могу се да обрадују блиске особе у предстојећим празничним даривањима.

Реч је о радовима који су настали на креативним радионицама овог сервиса, али и сарадника и социјалних партнера са којима Волонтерски сервис током целе године реализује различите програме подршке за суграђане свих генерација, односно удружења: „Две моје златне руке” и ХО „Хлеб живота”.

Истовремено, у истом термину, волонтерке сервиса ће водити креативне радионице намењене најмлађима, на којима ће заједно правити честитке, украсе и поклоне и украшавати јаја од стиропора. Радове које направе на радионицама, аутори ће понети кући. Није потребно посебно пријављивање за учешће на радионицама.

Празници су прилика да поклањамо и будемо хумани. Због тога ће сав приход са базара бити издвојен у хуманитарне сврхе, помоћ Сергеју и његовој породици која се годинама бори за његово здравље и безбрижно детињство, наводи се у саопштењу.

3b3a81bc6a17cadfeed3b5c59f1b2e36_1248666018.jpg
београд.рс

Подели вест