Ulični psi jun 2023..png
промо

промо

Манифестације

ЗАБАВНИ И ЕДУКАТИВНИ ПРОГРАМИ ПОСВЕЋЕНИ ЖИВОТИЊАМА: Фестивал „Улични пси, фестивал паса свих раса “ доноси нова сазнања о животињама

15.05.2023.

ЗАБАВНИ И ЕДУКАТИВНИ ПРОГРАМИ ПОСВЕЋЕНИ ЖИВОТИЊАМА: Фестивал „Улични пси, фестивал паса свих раса “ доноси нова сазнања о животињама
Величина слова

И ове године ће се у срцу Београда , на Калемегдану, од 16. до 18.јуна одржати фестивал паса под називом „Улични пси, фестивал паса свих раса “.

Где се одржава

Калемегдан


Када се одржава

18. јун


Забавни, али и едукативни фестивал ће бити још већег обима и богатијег садражаја. Важна ставка фестивала је удомљавање животиња. Прошле године је удомљено 20 куца и 4 маце, кроз фестивал је прошло више од 20.000 посетилаца, власника или љубитеља паса. Ове године сви који дођу на Фестивал моћи ће да уживају у разним активностима: на располгању ће бити многобројни полигони, изазови, хендловање паса, грооминг на локацији… На једном месту ће се наћи узгајивачнице, произвођачи хране, пет схопови, ветеринари,прихватилиштва, дресери, дизајнери и фризери, посластичарница за псе . На Фестивалу можете сазнати више информација о одабиру, одгајању, третирању паса, како пси утичу на развој детета. Особине и психолошке предности које ваше дете може развити уз животиње ће им помоћи у скоро сваком аспекту живота.

Animal Rescue Србија ће држати предавања у оквиру пројекта МЈАУ ВАУ ЕКСПЕРТ чији је основни циљ како да нам деца буду безбеднија у сусрету са псима на улици као и Temptation такмичење на ком учешће могу узети сви пси са својим власницима. Ово такмичење изазива највише смеха код публике и показује колико је пас повезан са својим власником И колико је послушан.

Јавно комунално предузеће „Ветерина Београд“ са псима из градских прихватилишта ће промовисати усвајање напуштених паса позивајући све заинтересоване грађане који желе да удоме неку од напуштених куца да могу да дођу и изаберу једну оних које ће тога дана Ветерина Београд довести на усвајање.

Подели вест