MIX_8389.jpg
београд.рс

београд.рс

Манифестације

СУСРЕТИ, ИГРА, ЗАБАВА, СПОРТ, МУЗИКА, УМЕТНОСТ И РАДОСТ ИСПУЊАВАЈУ БЕОГРАДСКЕ УЛИЦЕ ТОКОМ „ДАНА ПОРОДИЦЕ": Почиње манифестација која промовише заједништво и солидарност

13.04.2024.

СУСРЕТИ, ИГРА, ЗАБАВА, СПОРТ, МУЗИКА, УМЕТНОСТ И РАДОСТ ИСПУЊАВАЈУ БЕОГРАДСКЕ УЛИЦЕ ТОКОМ „ДАНА ПОРОДИЦЕ": Почиње манифестација која промовише заједништво и солидарност
Величина слова

Данас је у Београду свечано отворена манифестација „Београдски дани породице 2024” чији је идејни творац и оснивач Александар Шапић.

Када се одржава

од 13. априла до 15. јуна


Други део церемоније отварања биће одржан вечерас од 18 часова када ће на централној бини на Тргу Републике наступити сестре Гобовић.

Садржаји програма који тематски обухватају област уметности, спорта и забаве понудиће у наредна два месеца грађанима и посетиоцима свих старосних доби актрактивне програме. Концепт је такав да у понуди ове смотре своју интересну сферу може да нађе сваки члан породице: од сусрета, игара, забава у природи и контакта са животињама намењених најмлађима, преко широке палете музичких жарнрова намењених љубитељима музике свих узраста, до спортских и едукативних тема и садржаја.

Поред главне бине на Тргу републике предвиђеној за музички део програма који ће се одржавати током дана и у вечерњим сатима, на више локација посетиоце очекују разноврсни програми, а међу њима су и традиционалне манифестације и фестивали попут „Карневала бродова". 

Породица је срж сваког друштва. Уколико не чувамо једни друге и ако нисмо заједно у тешким тренуцима, поставља се питање зашто живимо.

Александар Шапић, председник Привременог органа Града Београда

„Београдски дани породице" јединствена су манифестација код нас коју је покренуо Александар Шапић током градоначелничког мандата 2023. године. Идеја и мисија ове смотре јесте очување породичног јединства и традиционалних вредности које се темеље на основној ћелији друштва - породици. 

Подели вест