shutterstock_645593161.jpg
shutterstock

shutterstock

Манифестације

БИЦИКЛИСТИЧКА ТРКА „БЕОГРАД – БАЊАЛУКА” ПОЧИЊЕ У ЧЕТВРТАК 18. АПРИЛА: Представљање такмичара и отварање заказано на централној бини у оквиру „Дана породице"

17.04.2024.

БИЦИКЛИСТИЧКА ТРКА „БЕОГРАД – БАЊАЛУКА” ПОЧИЊЕ У ЧЕТВРТАК 18. АПРИЛА: Представљање такмичара и отварање заказано на централној бини у оквиру „Дана породице"
Величина слова

У првој недељи „Беоргадских дана породице”, четвртак 18. април, биће посвећен спорту када ће бити отворена међународна бициклистичка трка „Београд – Бањалука”! Ово је уједно и први спортски догађај у оквиру „Дана породице".

Где се одржава

Трг републике


Када се одржава

18. април


Прва недеља манифестације „Београдски дани породице” протиче у знаку музичке жанровске разноликости и спорта. Локације одржавања манифестације чији је главни циљ јачање духа солидарности, заједништва и ширење љубави, распрострањене су од Теразија до Доњег Дорћола, а у четвртак 18. априла програм ће се одвијати на централној бини која се налази на Тргу републике.

Тако ће на централној бини у 12 часова свечано бити отворена бициклистичка трка „Београд-Бањалука”. Према програму, пре отварања, за 10 часова најављено је окупљање екипа учесница које ће трајати до 10.45 часова. ОД 11 часова вршиће се потписивање такмичара и представљање екипа, а од 11.45 до 12 часова заказано је интонирање химне и обраћање званичника.

Манифестација „Београдски дани породице 2024” чији је идејни творац и оснивач председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић почела је свечаним програмом 13. априла и трајаће до 15. јуна, доноси богат садржај на више градских локација у коме ће моћи да уживају Београђани и сви гости који током два месеца буду посетили град.

Подели вест