музика
shutterstock

shutterstock

Манифестације

РОК КОНЦЕРТИ ЗА НАЈМЛАЂЕ У НЕДЕЉУ: У оквиру манифестације „Београдски дани породице 2024” на централној бини деца изводе рок нумере

17.04.2024.

РОК КОНЦЕРТИ ЗА НАЈМЛАЂЕ У НЕДЕЉУ: У оквиру манифестације „Београдски дани породице 2024” на централној бини деца изводе рок нумере
Величина слова

Музика је једна од најсугестивнијх уметности, а како деца доживљавају и изводе рок музику посетиоци „Београдских дана породице” ће моћи да чују у недељу на Тргу Републике.

Где се одржава

Београд; Трг Републике, Делијска чесма, Кнез Михаилова


Када се одржава

21. април


Породица је нуклеус сваког друштва, а нажалост живимо у временима када форма традиционалне породице тешко опстаје и зато не смемо никада да одустанемо од борбе за породицу, јер на крају крајева и сви ми који живимо у Србији смо једна велика породица, српски народ и сви грађани ове земље, изјавио је председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић поводом почетка манифестације „Београдски дани породице”.

У недељу 21. априла очекује нас богат програм на централној бини на Тргу Републике, чију окосницу чини дечји рок концерт. Програм почиње представом „Побуна играчака”, док ће у џез, блуз и рок зони моћи да се чују бројни бендови.

„Београдски дани породице” представљају манифестацију чији је идејни творац и оснивач председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић.

ПРОГРАМ ЗА 21. АПРИЛ, НЕДЕЉА

ЦЕНТРАЛНА БИНА (Трг Републике)

од 12часова до 12:45 Дечја представа: „Побуна играчака” – ДКЦ
од 13 до 14 часова На видео бимовима видео материјали
од 14 до 15 часова Дечји рок концерт
од 15 до 16часова Дечји рок концерт
од 16  до 17 часова Дечји рок концерт

ЗОНА ЏЕЗ, БЛУЗ И РОК МУЗИКЕ (локација Делијска чесма)
од 12 до 19 часова

Горица and the Groovyheadz
The bad week
Fish in Oil
Sugar bee

ПРАТЕЋИ ПРОГРАМ: Улични артисти на бројним пунктовима у Кнез Михаиловој улици

Подели вест