shutterstock_92902753.jpg
shutterstock

shutterstock

Манифестације

ИНТЕРАКТИВНА РАДИОНИЦА НА „ДАНИМА ПОРОДИЦЕ": Библиотека града Београда организује „Зелену причаоницу"

28.05.2024.

ИНТЕРАКТИВНА РАДИОНИЦА НА „ДАНИМА ПОРОДИЦЕ": Библиотека града Београда организује „Зелену причаоницу"
Величина слова

Зелена причаоница – радионица приповедања прича са еколошким порукама коју организује Библиотека града Београда биће одржана у оквиру „Београдских дана породице” у четвртак 6. јуна 2024. године.

Где се одржава

Арт зона


Када се одржава

6. јун


Манифестација „Београдски дани породице 2024” чији је идејни творац и оснивач председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић траје до 15. јуна и доноси богат садржај на више градских локација у коме ће моћи да уживају Београђани и сви гости који током ова два месеца буду посетили град.

У окивру арт зоне на „Београдским данима породице” у четвртак 6. јуна од 17 до 19 часова програм Библиотеке града Београда доноси радионицу под називом „Зелена причаоница" у којој ће запослени Библиотеке најпре са децом и родитељима читати приче а потом оживљавати ликове и призоре из прича кроз цртање, прављење колажа, украса и украсних елемената за креативно стваралаштво.

Концепт „Београдских дана породице 2024” је такав да у понуди ове смотре своју интересну сферу може да нађе сваки члан породице: од сусрета, игара, забава у природи и контакта са животињама намењених најмлађима, преко широке палете музичких жанрова намењених љубитељима музике свих узраста, до спортских и едукативних тема и садржаја.

Подели вест