unnamed.jpg
shutterstock

shutterstock

Манифестације

ОБУКА НА ТЕНИСКОЈ АКАДЕМИЈИ ТИПСАРЕВИЋ У ОКВИРУ „БЕОГРАДСКИХ ДАНА ПОРОДИЦЕ": Прилика за малишане да уживају у белом спорту

31.05.2024.

ОБУКА НА ТЕНИСКОЈ АКАДЕМИЈИ ТИПСАРЕВИЋ У ОКВИРУ „БЕОГРАДСКИХ ДАНА ПОРОДИЦЕ": Прилика за малишане да уживају у белом спорту
Величина слова

Уколико ваша деца желе да се упознају са тенисом, „Београдски дани породице" су прилика за то: Тениска академија Типсаревић ће у суботу 1. јуна отворити своја врата за све оне који желе да осете лепоте белог спорта.

Где се одржава

Тениска академија Типсаревић, Спортски центар Олимп


Када се одржава

1. јун


„Београдски дани породице" од 15. априла пружају посетиоцима богате едукативне и забавне садржаје који доносе много радости и осмеха свим генерацијама.

Овогодишња манифестација је показала висок квалитет у одабиру садржаја, те се тако по први пут одржава специјалан спортски програм, „Тениски дан" који организује реномирана Тениска академија Типсаревић. „Тениски дан" има за циљ да деци пружи узбудљиву прилику да науче и да се ангажују у тенису под вођством професионалних тренера из Тениске академије Типсаревић.

Ова иницијатива је осмишљена како би инспирисала и едуковала младе учеснике, негујући љубав према тенису и промовишући физичку активност.

Академија Типсаревић позива заинтересоване да се у суботу 1. јуна у периоду од 11 до 11.45 часова пријаве на рецепцији Академије за садржаје у оквиру „Дана породице" који обухватају едукацију и тениску обуку, при чему ће све бити организовано на тениским теренима са тврдом подлогом. Програм почиње тачно у подне.

Породице које присуствују догађају могу очекивати дан испуњен разноврсним активностима, гарантујући уживање за све узрасте.

Тениска Академија Типсаревић, позната по својим изузетним тренинзима и посвећености развоју младих талената, поносна је што доприноси заједници нудећи ово јединствено искуство. Посетиоци ће у суботу имати могућност да се у спортском комплексу Олимп на „Београдским данима породице" забаве, едукују и негују спортски дух.

Тениска Академија Типсаревић чији је оснивач Јанко Типсаревић нуди врхунске програме тениског тренинга за све нивое вештина.Посвећена је неговању младих талената и промовисању тениса кроз професионално вођење и свеобухватне тренинг програме.

Академија Типсаревић се налази у Спортском центру Олим, за додатне информације можете да позовете број телефона 0117357679.

„Београдски дани породице" јединствена су манифестација код нас коју је покренуо Александар Шапић током градоначелничког мандата 2023. године. Идеја и мисија ове смотре јесте очување породичног јединства и традиционалних вредности које се темеље на основној ћелији друштва - породици.

Подели вест