shutterstock_238323052.jpg
shutterstock

shutterstock

Манифестације

УСКОРО ПОЧИЊЕ „BEER FEST": Првог дана фестивала наступају „Галија” и „Дубиоза колектив”

15.06.2024.

УСКОРО ПОЧИЊЕ „BEER FEST": Првог дана фестивала наступају „Галија” и „Дубиоза колектив”
Величина слова

На 21. издању „Belgrade Beer Fest-a" посетиоцима ће бити на располагању преко 300 врста пива, док су три музичке бине резервисане за наступе популарних извођача.

Где се одржава

Ушће парк


Када се одржава

20. јун


Манифестација „Belgrade Beer Fest" почиње 20. јуна на Ушћу, а посетиоци ће моћи да уживају у чак 302 врсте пива, као и у наступима домаћих и светских извођача који ће се одржати на три бине

Првог дана популарног београдског фестивала на главној сцени наступиће групе „Галија” и „Дубиоза колектив”, док ће на Електро (Electro) и Риф (Riff) бини наступити „DJ Timbe”, „Rahmanee & Wikluh Sky”, „Stomp”, „The Bite” и други.

Омиљени београдски фестивал пива одржаће се од 20. до 23. јуна на београдском Ушћу, а најављени су наступи група: „Београдски синдикат”, „Sunshine”, „С.А.Р.С”, „Смак” и „Гоблини”.

Капије фестивала биће отворене од 18 часова до 3 часа након поноћи. Улаз је бесплатан за посетиоце који дођу до 19.30 часова, након тога неопходна је куповина улазнице. Деца до 12 година не плаћају улаз, али је обавезна пратња пунолетног лица.

Улазнице се могу набавити путем сајта efinity.rs, апликације eFinity, на благајнама Београдске арене и Дома омладине Београда, као и у ТЦ Рајићева (Први спрат) и на више од 1000 Мој киоск објеката широм земље. 

Посетиоцима манифестације биће доступно шест улаза на фестивал. Три улаза биће отворена са стране Булевара Николе Тесле, а преостала три улаза са стране реке тј. шеталишта. 

Подели вест