Почео 20. „Beer Fest”6.jpg
београд.рс

београд.рс

Манифестације

НА УШЋУ ОТВОРЕН „BEER FEST": Током вечери се смењивали наступи на три бине

21.06.2024.

НА УШЋУ ОТВОРЕН „BEER FEST": Током вечери се смењивали наступи на три бине
Величина слова

Наступом групе „Јарболи" на главној бини на београдском Ушћу почео је 21. „Belgrade Beer Fest", а током вечери на главној сцени наступиле су и групе „Галија”, „Дубиоза колектив” и „Love Hunters".

Посетиоци су током вечери уживали и у наступима на „Electro" и „Riff" бини. Широм фестивалског простора налазе се штандови који имају богату понуду хране и пића, међу којима је чак 302 врсте пива. 

На „Electro" сцени прве вечери „Beer Fest-а" наступили су „DJ Timbe”, „Rahmanee & Wikluh Sky” и „Euphorics & Edge MC”, а на „Riff" бини публици су се представили „Plus1", „Killo Killo Banda", „Stomp!", „The Bite" и „SMF". 

Почео 20. „Beer Fest”5.jpg
београд.рс

Посетиоцима манифестације доступно је шест улаза на фестивал. Три улаза отворена су са стране Булевара Николе Тесле, а преостала три улаза са стране реке тј. шеталишта. 

Омиљени београдски фестивал пива и музике трајаће до 23. јуна на Ушћу, а за петак 21. јун најављени су наступи група: „Београдски синдикат”, „Sunshine”, „С.А.Р.С” и „Канда, Коџа и Небојша”.

Капије фестивала биће отворене од 18 часова до 3 часа након поноћи. Улаз је бесплатан за посетиоце који дођу до 19.30 часова, након тога неопходна је куповина улазнице. Деца до 12 година не плаћају улаз, али је обавезна пратња пунолетног лица.

Улазнице се могу набавити путем сајта efinity.rs, апликације eFinity, на благајнама Београдске арене и Дома омладине Београда, као и у ТЦ Рајићева (Први спрат) и на више од 1000 Мој киоск објеката широм земље.

Подели вест