Почео 20. „Beer Fest”4.jpg
београд.рс

београд.рс

Манифестације

ПОСЛЕДЊЕ ВЕЧЕ „BEER FEST-A": Леа Добричић и „Solence B2B Kacansky" наступају на „Electro" бини

22.06.2024.

ПОСЛЕДЊЕ ВЕЧЕ „BEER FEST-A": Леа Добричић и „Solence B2B Kacansky" наступају на „Electro" бини
Величина слова

Четврте вечери популарне манифестације „Belgrade Beer Fest" на Ушћу ће наступити састави: „Лет 3", „Освајачи", „YU група" и „Неверне бебе".

Где се одржава

Ушће парк


На „Riff" бини ће се током вечери смењивати наступи бунт бендова, групе „Шкофја Лока" „Збогом Брус Ли", „Township Rebellion-Rage Against the Machine tribute" и „Recover".

Леа Добричић и „Solence B2B Kacansky" наступиће на „Electro" сцени, док је главна бина фестивала резервисана за наступе састава: „Лет 3", „Освајачи", „YU група", а концертом „Неверних беба" затвара се манифестација. 

Капије фестивала биће отворене од 18 часова до 3 часа након поноћи. Улаз је бесплатан за посетиоце који дођу до 19.30 часова, након тога неопходна је куповина улазнице. Деца до 12 година не плаћају улаз, али је обавезна пратња пунолетног лица.

Почео 20. „Beer Fest”3.jpg
београд.рс

Манифестација „Belgrade Beer Fest" траје више од две деценије, а осим богатог музичког програма, сваке године посетиоцима нуди понуду најразличитијих пива. Од 2022. године, „Belgrade Beer Fest" је подељен у две зоне – „Cloud" зону са бројним садржајима и атрактивним програмима за све узрасте и музичку, концертну зону, коју ове године чине три бине.

Улазнице се могу набавити путем сајта efinity.rs, апликације eFinity, на благајнама Београдске арене и Дома омладине Београда, као и у ТЦ Рајићева (Први спрат) и на више од 1000 Мој киоск објеката широм земље.

Посетиоцима манифестације биће доступно шест улаза на фестивал. Три улаза биће отворена са стране Булевара Николе Тесле, а преостала три улаза са стране реке тј. шеталишта.

Подели вест