Hooverphonic_ Willy Vanderperre.jpg
Willy Vanderperrе

Willy Vanderperrе

Музички програм

ОВЕ ГОДИНЕ СЛАВЕ ЈУБИЛЕЈ И ТО У БЕОГРАДУ! Hooverphonic у пуном саставу одржаће два концерта на Калемегдану

12.05.2022.

ОВЕ ГОДИНЕ СЛАВЕ ЈУБИЛЕЈ И ТО У БЕОГРАДУ! Hooverphonic у пуном саставу одржаће два концерта на Калемегдану
Величина слова

У Bitefartcafeu на Калемегдану 26. и 27.маја у склопу Musicology Sessions, уз подршку ЦЕБЕФ-а, један од најутицајнијих психоделичних поп бендова, Hooverphonic, враћа се у Београд у оригиналној постави!

Где се одржава

Bitefartcafe


Када се одржава

26. и 27.мај


Да је изрека „трећа срећа” апсолутно тачна, потврдио је и Hooverphonic својим трећим албумом „Три величанствена”. Овај албум који сада спада у класике, донео је велике хитове 'Vinegar & Salt', 'Out of Sight' i 'Jackie Cane', а ту је и њихов евергрин који је обележио многе омиљене плејлисте: 'Mad About you'. Двадесет година касније, све песме звуче ванременски и део су редовних плејлиста радио станица широм света.Њихове песме су постале и део музике утицајних филмова и серија као што су: „Украдена лепота”, „Знам шта сте радили прошлог лета”, “CSI”, “Entourage”, „Никита” и многе друге.

Јубилеј сингла 'Mad About you' биће прослављен новом концертном турнејом уз повратак певачице Геике Арнаерт. Легендарна певачица Hooverphonic, Геике, вратила се у бенд и сви заједно долазе у Београд.

Препун енергије и нестрпљив, трио једва чека да се врати на турнеју и изведе очаравајућу мешавину старог и новог, за сваког обожаватеља, и неколико мање заступљених песама изненађања. Никада надмашени и увек корак испред, Hooverphonic има неколико звучних трикова у рукаву. “Величанствена тројка” планира да одушеви публику на самом почетку сезоне концерата на отвореном.

Улазнице су у продаји онлајн, као и на продајним местима  Ticket Visiona широм Србије.

Подели вест