_ANG9146.jpg
Angelo Palmieri

Angelo Palmieri

Музички програм

ПО ПРВИ ПУТ У СРБИЈИ НАЈТЕЛЕТОВАНИЈИ МЛАДИ МУЗИЧАРИ ИЗ ИТАЛИЈЕ! Доживите незаборавно искуство на Коларцу!

16.06.2022.

ПО ПРВИ ПУТ У СРБИЈИ НАЈТЕЛЕТОВАНИЈИ МЛАДИ МУЗИЧАРИ ИЗ ИТАЛИЈЕ! Доживите незаборавно искуство на Коларцу!
Величина слова

Филхармонијски оркестар "Виторио Каламани" одржаће концерт 23. јуна у 20 часова у Великој дворани Коларчеве задужбине. Оркестар први пут гостује у Србији и зато не пропустите јединствену прилику да их чујете!

Где се одржава

Коларчева задужбина


Када се одржава

23. јунЦена карте

од 800 до 1200 динара

Оркестар који чине најталентованији, професионални млади музичари Италије, дебитовао је 14. августа 2019. године. Заживео је захваљујући свом оснивачу Стефану Каламанију који је са својом компанијом АИСИЦО и уметничком директорком Аном Леонарди снажно веровао у овај пројекат. Његов примарни циљ јесте очување културолошког и уметничког наслеђа Италије који постиже и стипендирањем и улагањем у стручно усавршавање младих талената.

_ANG9096.jpg
Andrea Monarda, соло гитара
Angelo Palmieri

Филхармонијски оркестар „Виторио Каламани“ дебитовао је под руководством младог и талентованог иранског диригента, маестра Хосеина, када су музичари на фестивалу у Конфињи (Италија) извели Хајднову Симфонију 89 и Шуманову Симфонију 4. Успех постигнут на овој манифестацији и јака жеља да се улаже у културу и музику, довели су до оснивања сталне поставке, састављене од најталентованијих, професионалних младих музичара Италије.

_ANG9173.jpg
Angelo Palmieri

Бесплатне улазнице могу да се подигну на билетарници Коларца.

Подели вест