Copy of Band Wall Shot Low Res.png
Musicology Sessions

Musicology Sessions

Музички програм

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ЏЕЗ И МУЗИКОЛОГИЈУ НА КАЛИШУ! По други пут у Београду долази невероватан Snarky Puppy бенд

17.06.2022.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ЏЕЗ И МУЗИКОЛОГИЈУ НА КАЛИШУ! По други пут у Београду долази невероватан Snarky Puppy бенд
Величина слова

Snarky Puppy по други пут стиже у Београд у организацији Musicology Sessions, након концерта који ће заувек остати урезан у сећања свих нас који смо му присуствовали. Концерт није успео да заустави ни потоп епских размера, а публика је доживела чак четири биса одушевљених Снаркијеваца!

Где се одржава

Калемегдан


После скоро 2.000 концерата, 13 албума, 4 Греми награде, 8 ЈazzTimes and Downbeat награда, стотине мастеркласова у образовним институцијама широм света и више 19 чланова бенда бендова који су се ротирали скоро деценију и по, од којих је сваки кренуо и у своју соло каријеру поред тога што раде као пратећи музичари са разним уметницима широм музичког спектра, чинило се да је Snarky Puppy спреман да мало успори и ужива у вожњи. Али након свог последњег, Live At The Royal Albert Hall, албума који је освојио Греми, бенд ради све осим успоравања.

У ствари, Snarky Puppy је у својој 18. години постојања фокусиранији него што је икада био. Успех који је група постигла отворио је врата новим креативним могућностима: сопственој издавачкој кући, сарадњи са разноликим спектром уметника, прилике за свирање у недовољно покривеним регионима, сопствени годишњи музички фестивал и још амбициозније пројекте снимања.

Резервишите 3. јул за овај музички догађај године који се одржава на тениским теренима Калемегдана!

Подели вест