Jesenji orkestar.JPG
Promo

Promo

Музички програм

ШТА АКО ПРОЈЕКЦИЈЕ БУДУ ТОЛИКО ЗАБАВНЕ И ВАЖНЕ ДА АЛБУМ КЛАСИЧНО НИ НЕ БУДЕ ОБЈАВЉЕН? Нови албум Јесењег оркестра

27.06.2022.

ШТА АКО ПРОЈЕКЦИЈЕ БУДУ ТОЛИКО ЗАБАВНЕ И ВАЖНЕ ДА АЛБУМ КЛАСИЧНО НИ НЕ БУДЕ ОБЈАВЉЕН? Нови албум Јесењег оркестра
Величина слова

Уторак, 28. јун, 20 часова у Малој сали дома културе “Студентски град” можете бити део несвакидашње видео инсталације Јесењег оркестра - Је л’ да да да? да да да. Овај оркестар има нови седми по реду, албум песама, који се зове као и инсталација.

Где се одржава

Мала сала дома културе “Студентски град”


Када се одржава

28. јуна у 20 часова


Поред аудио записа песама, направљен је и видео рад, видео инсталација, која прати албум од почетка до краја. Музички, ради се о некој врсти подземног кабареа. Видео инсталација делује на најмање три паралелна правца на публику одједном – као музички албум, визуелна уметност и као литерарно дело. Остварује се међусобна повезаност публике кроз заједничко искуство, а након пројекција се појављује жеља да се албум поново преслуша, иако га није могуће пронаћи на интернету.

Шта ако пројекције буду толико забавне и важне да албум класично ни не буде објављен? Можда Јесењи Оркестар треба да путује са видео фајлом под мишком и пушта видео/албум онима који су заинтересовани да га чују/виде?

Јесењи оркестар је заправо псеудоним Даниела Ковача ког знамо као члана групе Јарболи. Они који прате његов рад, познато је колико је овај момак креативан и то не само на пољу музике, он слика, пише и компонује а овај бенд је настао као мали "кућни пројекат". 

Подели вест