Keni Nije Mrtav photo tanja drobnjak.jpg
Бенд Кени Није Мртав
Taња Дробњак

Бенд Кени Није Мртав
Taња Дробњак

Музички програм

НОВИ КОНЦЕПТ ФЕСТИВАЛА КОД НАС: По први пут у Београду оваква продукцијска поставка фестивала

21.06.2022.

НОВИ КОНЦЕПТ ФЕСТИВАЛА КОД НАС: По први пут у Београду оваква продукцијска поставка фестивала
Величина слова

Под покровитељством ГО Звездара, током предстојећег викенда, 25. и 26. јуна 2022, биће одржан први Блинк фестивал у дворишту бивше фабрике „Клуз“. Поред музичког програма на две фестивалске бине, на првом Блинк фестивалу у Београду посетиоце очекује богат пратећи програм и занимљиви излагачи.

Где се одржава

Двориште бивше фабрике „Клуз“


Када се одржава

25. и 26. јун


Уз наступе хедлајнера за ове две вечери, Ружно Паче, Кукус, Сиxпацк, резиденте фестивала, бенд Кени није мртав, у простор некадашње фабрике Клуз програму на главној бини придружиће се још и Иван Јегдић, кантаутор јединственог гласа и као и хрватски пунк дуо Лузери, који ће се премијерно представити публици у Србији.

02 Kuku$ promo photo.jpg
Kuku$
промо

 Пошто посетиоце фестивала први пут очекује оваква продукцијска поставка у Клузу, Блинк фестивал је објавио мапу, позиције бина и пратећег програма, као и начин на који ће публика фукционисати између два стејџа.

 Поред музичког програма, у фестивалском простору између две бине посетиоце очекује разнолик пратећи програм. Дино Брничанин, цртач стрипова познат као Art.xv ће на лицу места радити стрипове и карикатуре посетиоцима, а оне ће бити већ у току фестивала бити објављиване на друшвеним мрежама фестивала. За љубитеље скејта ту су Kobazz и Trasher, а за Аниме фанове, своја изненађења припрема један од највећих Аниме концепта у Србији, Animeshoprs. Такође, посетиоци фестивала ће имати прилику да ураде тетоважу или нпр. нову фризуру.

Фестивалске капије се отварају од 18х, а програм отпочиње Jing&Jang плесним такмичењем чији ће хост бити БГ Функ, док музички програм отвара "New artist showcase" на ком ће се публици представити неколико нових извођача

!mapa2.jpg
Мапа Блинк фестивала
промо

Уз програм главне бине, објављена су и имена извођаћа на Карма стејџу под слоганом "Let`s party", па у суботу посетиоце очекује сјајан провод уз "ПопЗоне" и "Викендцелуноћ" тематски колектив. Главни део програма Карма стејџа предвиђен је за Traples из Хрватске, колектив кога људи знају са наступа на  SeaStar и Exit фестивала, а ту је и "Култура" из Новог Сада.

Улазнице за Блинк фестивал су у претпродаји на свим продајним местима сервиса Tickets, као и онлине. Тренутна цена дневних карата је 800, и комплета за оба дана 1200 динара. ВИП комплети коштају 4000 динара, док ће се на улазу продавати једнодневне карте по цени од 1000 динара и комплети по цени од 1700 динара. 

Програм овог фестивала можете видети овде

!Blink festival 25 26 jun.jpg
промо

Подели вест