VHB 2022, Foto Predrag Ilic REX Images (1).jpg
Предраг Илић REX

Предраг Илић REX

Музички програм

СВАКИ НАШ НАСТУП ЈЕ ДРУГАЧИЈИ ЈЕР МУЗИКА КОЈУ СВИРАМО НИКАД НИЈЕ ИСТА! Васил Хаџиманов поново у BitefArtCafe-у

07.07.2022.

СВАКИ НАШ НАСТУП ЈЕ ДРУГАЧИЈИ ЈЕР МУЗИКА КОЈУ СВИРАМО НИКАД НИЈЕ ИСТА! Васил Хаџиманов поново у BitefArtCafe-у
Величина слова

На обострано задовољство, после дуже паузе, Васил Хаџиманов бенд 14. јула на Летњој сцени BitefArtCafe-а на Калишу у 22 часова у оквиру, сад већ традиционалне манифестације, Musicology Sessions.

Где се одржава

BitefArtCafe-а на Калишу


Када се одржава

14. јула у 22 часова


Упоран, увек присутан, музичар бескрајне радне енергије и музикалности, Васил Хаџиманов, пијаниста, композитор, аранжер и педагог, незаобилазна је карика српског џеза с краја 20. века и почетка новог миленијума, личност која носи везујући ген предака који су, сваки на свој начин, оставили траг у балканској музици и културном наслеђу.

Бенд чија су сва издања у Србији проглашени за уметничка дела од културног значаја за ову земљу, свакако није потребно посебно представљати. Од прве поставе бенда, „Васил Хаџиманов Банд“ је прошао кроз неколико звучних и личних трансформација, остајући верни принципу да сваком члану бенда да пуну аутономију.

VHB 2022, Foto Predrag Ilic REX Images (2).jpg
Предраг Илић REX

Албум „Lines in Sand” који су радили у сарањи са америчком издавачком кућом „MoonJune Records” померио је границе прогресивне музике, што препознају обожаваоци и музички критичари широм света, награђујући је са највишим оценама и одличним критикама. Тренутно очекујемо најновији, осми студијски албум!

Подели вест