Sara Džesika Panker foto 1 Vasilije Dulović.jpg
Сара Џесика Панкер
Василије Дуловић

Сара Џесика Панкер
Василије Дуловић

Музички програм

НЕМАМО ПУБЛИКУ И ФАНОВЕ ВЕЋ САМО ДРУГАРЕ! Чланови бенда не крију одушевљење пред вечерашњи концерт

22.07.2022.

НЕМАМО ПУБЛИКУ И ФАНОВЕ ВЕЋ САМО ДРУГАРЕ! Чланови бенда не крију одушевљење пред вечерашњи концерт
Величина слова

У наставку 10. концертне сезоне на Зидићу Дома омладине Београда, 22. јула од 20 часова на Платоу Милана Младеновића наступиће група Сара Џесика Панкер, паклена петорка београдске подземне сцене. Постоје од 2019. године, иза себе имају два хит сингла и мноштво наступа, а у плану је и деби албум.

Где се одржава

Плато Милана Младеновића


Када се одржава

22. јул у 20 часова


Група необичног имена брзо је освојила публику, а како су дошли на идеју да назову своју групу кажу: "Име нашег бенда и култна серија немају никакве додирне тачке, свака сличност са правим ликовима је случајна. Неки виде тај контраст као разлог за овакво име, неки мисле да је због велике љубави према серији или некој од глумица/ликова из исте, неки, пак, мисле да је грешка у куцању и да бенд велича главну глумицу серије… Има разних мишљења, што нам се стварно свиђа, буди креативност у људима, баца их у размишљање! Има свега тога по мало, али мораћемо свима да вам срушимо снешка, у питању је највише игра речи и реакција људи када смо размишљали о именовању бенда."

Koncerti na zidicu Sara Dzesika Panker.jpg
промо

 Чланови бенда су Јован Богдановић и Александар Дубоњац (гитаре), Немања Миковић (бас), Никола Вуксановић Вукса (бубњеви) и Лазар Додиг (вокал). "Панк за нас представља слободу, начин да искажемо шта нам смета и шта нас боли, проблеме које ми видимо и начин на који их видимо. Трудимо се да пробудимо свест у људима, да им отворимо очи. Панк је покретач, панк тера људе да се мрдају, да скачу, да дижу свој глас, да дижу побуне… Панк диже револуцију!", поручују момци из групе Сара Џесика Панкер.

Прошле године су однели кући титулу “победника гласова публике” на “Wind Rock Up” демо такмичењу у Вршцу, као и 3. место на генералном пласману.

"Публике има, долазе из разних градова да нас чују, што нам доста импонује и значи нам да наставимо са својим радом. Публика су у ствари наши другари. Са свима смо се упознали, попили пиво, здружили… Тако да су то све наши пријатељи! Немамо публику, немамо фанове, имамо другаре!

Чланови бенда Сара Џесика Панкер

 Овај бенд додаје како им је жеља да свирају по целој Србији, али и у региону: "Контакт са публиком је срж постојања било ког бенда! Без повратне информације коју добијете од публике, после завршене свирке или песме, буквално нема ничега! Ако нема феедбацка, нема ни вашег бенда. То је узрочно-последично, јер да нисмо имали добар одзив публике на претходним концертима, не бисмо били ни оволико концертно активни, односно запитали бисмо се шта ми ту радимо погрешно?! Било је разних ситуација, од пуних простора, до самог особља локала и нас из бенда. Но, то приписујемо свиркама на радни дан, слабијем маркетингу и неимању менаџера да нас више промовише! Све у свему, нама је битно да се ми добро проведемо и излудујемо на бини, а аутоматски та наша енергија прелази на публику, са публике на нас, опет са нас на публику, па са публике на нас…. Тако у круг…", закључују момци из групе Сара Џесика Панкер, који ће своју музику представити на Зидићу ДОБ овог петка од 20 часова.

Подели вест