Del Arno Band, Garden Sessions, foto CEBEF - Dusan Milenkovic (5).jpg
ЦЕБЕФ - Душан Миленковић

ЦЕБЕФ - Душан Миленковић

Музички програм

ЗАВРШЕН ЈЕДАН ОД ОМИЉЕНИХ ФЕСТИВАЛА У ЈЕВРЕМОВЦУ! Реге звуци и позитивна енергија затворили Garden Sessions

03.08.2022.

ЗАВРШЕН ЈЕДАН ОД ОМИЉЕНИХ ФЕСТИВАЛА У ЈЕВРЕМОВЦУ! Реге звуци и позитивна енергија затворили Garden Sessions
Величина слова

Garden Sessions 2022. године затворио је 29. јула култни Дел Арно Бенд изузетним концертом у Ботаничкој башти “Јевремовац”. Публика свих генерација уживала је у познатим звуцима најпознатије реге групе Балкана. Специјални гост био је Немања Којић Којот - Hornsman Coyote, са којим је бенд извео нумеру “Још увек има наде”.

Del Arno Band i Hornsman Coyote, Garden Sessions, foto CEBEF - Dusan Milenkovic.jpg
ЦЕБЕФ - Душан Миленковић

 Бенд је обрадовао публику и својим новоим синглом “Сунце”, као и бројним хитовима, међу којима су “Д.А.Б. је ту да спаја”, “Сваког дана реци хвала”, “Више него живот”,...

Дел Арно Бенд су основали браћа Владан и Јован Матић 1986. године у Београду. Група је усмерена ка мелодијској „роотс“ музици и први је ауторски реге бенд на просторима бивше Југославије. Група је у међувремену свирала на бројним фестивалима, у земљи и региону, са великанима реге сцене.

 Концертом Дел Арно Бенда завршен је овогодишњи Garden Sessions који се састојао од 10 концерата у Ботаничкој башти (3 у јуну и 7 у јулу), у организацији Центра београдских фестивала – ЦЕБЕФ. Ово је друга година одржавања овог посебног музичког фестивала који привлачи велики број публике, а намењен је поклоницима разноврсних музичких жанрова.

Подели вест