Relja Persic foto Nebojsa Babic.jpg
Небојша Бабић

Небојша Бабић

Музички програм

КОНЦЕРТ МЛАДОГ УМЕТНИКА ЧИЈА ПЕСМА ЈЕ ОСВОЈИЛА СРЦА: Духовите и виселе композиције на Зидићу ДОБ-а

17.08.2022.

КОНЦЕРТ МЛАДОГ УМЕТНИКА ЧИЈА ПЕСМА ЈЕ ОСВОЈИЛА СРЦА: Духовите и виселе композиције на Зидићу ДОБ-а
Величина слова

Млади музичар Реља Пешић одржаће концерт на Зидићу Дома омладине Београда у петак 19. августа 2022. године.

Када се одржава

19. август у 20 часова


Реља ће на Зидићу ДОБ свирати ауторску музику, неке од песама ће објавити овог лета, као и неколико обрада. Заједно са Рељом Першићем (гитара, вокал), наступиће и Филип Костић (гитара), Алекса Станиловић (бубњеви) и Андрија Јуреша (бас).

Реља Першић је осамнаестогодишњи музичар из Београда. Аутор је својих песама, свира гитару, бубњеве, бас, пева и бави се музичком продукцијом. Рељина ауторска песма “Плочице” већ је освојила публику, а управо је објавио и спот који прати ову духовиту, веселу композицију. До сада је већ имао неколико наступа: у Београдској арени на затварању Светског финала женског рукомета, на фестивалу „Три дана културе” у Скопљу, у Дому омладине Београда као гост на концерту Ирене Благојевић, као и на манифестацији „Битка бендова” Прве београдске гимназије, на ревијалним фестивалима Демо Фест и Препад Фест…

Концерти на Зидићу, које Дом омладине Београда од 2013. године организује на Платоу Милана Младеновића, постали су један од омиљених летњих културних програма за све Београђане и госте нашег главног града. У јубиларној, дестој сезони, настављамо да на отвореној сцени откривамо нове бендове и представљамо неке старе музичке знанце.

Подели вест