Bisera- Foto Marija Calic (1).jpg
Марија Чалић

Марија Чалић

Музички програм

КОНЦЕРТ БИСЕРЕ ВЕЛЕТАНЛИЋ У ПОСЕБНОМ АМБИЈЕНТУ: Легендарна певачица обрадоваће публику изузетним програмом

23.08.2022.

КОНЦЕРТ БИСЕРЕ ВЕЛЕТАНЛИЋ У ПОСЕБНОМ АМБИЈЕНТУ: Легендарна певачица обрадоваће публику изузетним програмом
Величина слова

Легендарна певачица Бисера Велетанлић са Васил Хаџиманов бендом одржаће концерт 4. септембра у 20.30 часова чиме отвара серију музичких наступа под називом “Atrium Sessions” у дворишту Капетан Мишиног здања, у организацији Центра београдских фестивала - ЦЕБЕФ.

Где се одржава

Капетан Мишино здање


Када се одржава

4. септембар у 20.30 часова


Бисера ће обрадовати бројне обожаваоце наступом на отвореном у посебном амбијенту у центру Београда. Улазнице за овај изузетан концерт могу се набавити онлајн путем сајта ticket.rs, као и на Ticket Vision продајним местима по цени од 1500 динара, а 7 дана пред концерт цена карте ће износити 1800 динара.

Бисера Велетанлић, звезда великих фестивала бивше Југославије, једно је од највећих имена домаће музичке сцене. Њен музички стил многи описују као мешавину шансона, домаћих шлагера и џеза. Добитница је награде за животно дело Нишвила. У својој богатој музичкој каријери снимила је велики број незаборавних песама, које су обележиле читав један период у југословенској музици. Била је активни учесник, и редовно је односила прве награде стручног жирија на фестивалима „Опатија", „Ваш шлагер сезоне", „Београдско пролеће", „Загребфест", „Сплит", „МЕСАМ", а наступала је и на домаћим изборима за Песму Евровизије. Најуспешнију сарадњу остварила је са Корнелијем Ковачом и другим београдским ауторима, а снимала је и са Арсеном Дедићем и Гораном Бреговићем.

Подели вест