8 (2).jpg
промо

промо

Музички програм

ОВО ЈЕ ЊЕН ПРВИ САМОСТАЛНИ КОНЦЕРТ ЗА 25 ГОДИНА КАРИЈЕРЕ! Овог петка на Летњој сцени BitefArtCafe-а вас очекује спектакл

15.09.2022.

ОВО ЈЕ ЊЕН ПРВИ САМОСТАЛНИ КОНЦЕРТ ЗА 25 ГОДИНА КАРИЈЕРЕ! Овог петка на Летњој сцени BitefArtCafe-а вас очекује спектакл
Величина слова

Први самостални концерт Тијане Дапчевић која ће 16.септембра наступити на Летњој сцени BitefArtCafe клуба у 22 часа. Добром звуку, ове вечери, допринеће сјајни музичари из Ваљева, које Тијана најављује као опако добар бенд.

Где се одржава

Летња сцена BitefArtCafe kluba.


Када се одржава

16. септембра у


Овај пут Тијана ће се представити и у нешто другачијем светлу извођењем дела кавер нумера којима ће представити себе и утицај џеза, блуза, као и српске и македонске традиционалне музике која је цео живот била део ње, и њене дневне плејлисте. Њени велики хитови који су обележили њену дугогодишњу каријеру, попут “Све је исто само њега нема”, “Негатив”, “Жута минута”, “Нећу”, “Љуби ми се” биће свакако део репертоара на концерту који сви жељно исчекујемо.

Вече са Тијаном подразумева све оно на шта помислимо кад поменемо њено име, а то је: врхунска журка, расположење, прича, хумор, а о музици и да не говоримо! Њена музика је обогаћена различитим жанровима и од ње увек очекујемо - НЕОЧЕКИВАНО.

Будите део ове вечери под звездама и ведрим небом, 16. септембра, док још траје лето.

Подели вест