Big Bend RTS - foto Nebojša Babić.jpg
Небојша Бабић

Небојша Бабић

Музички програм

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ЈУБИЛЕЈА УЗ САВ ТАЈ ЏЕЗ! Овог петка вас очекује назаборавно музичко искуство

26.09.2022.

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ЈУБИЛЕЈА УЗ САВ ТАЈ ЏЕЗ! Овог петка вас очекује назаборавно музичко искуство
Величина слова

Концерт „It’s time for Jazz“, 30. септембра у Дому омладине Београда, биће прилика да се обележи првих 10 година рада џез одсека ФМУ, као и дугогодишња сарадња све три институције. Са Биг Бендом РТС, као специјални гости–солисти наступиће професори Катедре за џез и популарну музику ФМУ, а на програму ће бити њихове композиције и неки џез стандарди.

Где се одржава

Велика сала Дома омладине „It’s time for Jazz“


Када се одржава

30. септрембар у 20 часова


Успешна сарадња Музичке продукције Радио-телевизије Србије и Дома омладине Београда наставља се и у јесењој сезони, посебним концертним програмом у партнерству са Факултетом музичке уметности, којим ће бити обележено десет година од оснивања Катедре за џез и популарну музику ФМУ.

Биг Бенд РТС, један од најзначајнијих уметничких ансамбала у нашој земљи, важна је референца у раду домаћих џез музичара, а посебно младих. Студенти ФМУ искуство и праксу већ годинама стичу сарађујући са овим великим оркестром, а неретко и њихови професори гостују на концертима Биг Бенда. Такође, од оснивања Катедре за џез и популарну музику, постоји континуирана сарадња између Факултета музичке уметности и Дома омладине Београда – Београдски џез фестивал, концертни серијал „ЏЕЗ ЗА Џ“ и други програми прилика су за студенте да свој рад представе широј публици и добију адекватну пажњу на почетку своје каријере.

Улазнице по цени од 1000 РСД су у продаји на Тицкет Висион благајни у Дому омладине. 

Улазнице по цени од 1000 РСД су у продаји на Тицкет Висион благајни у Дому омладине. У питању су нумерисана седећа места.

Подели вест