Jovan Perunčić i Jovan Marinković.jpg
Јован Перунучић и Јован Маринковић
УК Гварнеријус промо

Јован Перунучић и Јован Маринковић
УК Гварнеријус промо

Музички програм

КОНЦЕРТИ НАЈБОЉИХ СТУДЕНАТА ФМУ: Јован Перуничић иЈован Маринковић насутпају у Гварнеријусу

02.12.2022.

КОНЦЕРТИ НАЈБОЉИХ СТУДЕНАТА ФМУ: Јован Перуничић иЈован Маринковић насутпају у Гварнеријусу
Величина слова

У четвртак, 1. децембра, с почетком у 20 часова, концертну сцену Гварнеријуса поделиће двојица вишеструко награђиваних пијаниста раскошног талента, једни од најбољих студената Факултета музичке уметности у Београду - Јован Перуничић и Јован Маринковић! На програму су дела Скарлатија, Бетовена, иста и Дитијеа.

Где се одржава

Установа културе Гварнеријус


Када се одржава

1. децембар у 20 часова


Дан касније, у петак, 2. децембра (20ч) у оквиру 11. сезоне циклуса концерата најбољих студената Факултета музичке уметности, публика у Гварнеријусу моћи ће да ужива у наступу сјајног гудачког квартета “МЕРАКИ”. Квартет су основале студенткиње мастер, специјалистичких и докторских студија Факултета музичке уметности, виолинисткиње Виолета Ћирић и Нада Шарковић, виолисткиња Ена Ваганек и челисткиња Магдалена Матић. На програму су дела Хајдна, Бетовена и Дворжака а као гошћа концерта наступиће пијанисткњиња Исидора Симовић. 

Оба концерта део су једанаесте сезоне циклуса “ФМУ и Гварнеријус награђују” који се реализује уз подршку Министарства културе и информисања а улаз на све концерте циклуса је слободан. 

Подели вест