BEOGRADSKA ZIMA - KONCERT POP ROK LEGENDI.jpg
промо

промо

Музички програм

БЕСПЛАТАН ВРХУНСКИ КОНЦЕРТНИ ПРОГРАМ! Најпознатији бендови из земље и региона за вас у предновогодишњој вечери

28.12.2022.

БЕСПЛАТАН ВРХУНСКИ КОНЦЕРТНИ ПРОГРАМ! Најпознатији бендови из земље и региона за вас у предновогодишњој вечери
Величина слова

У оквиру манифестације Београдска зима, Град Београд и Дом омладине Београда 30. децембра свим љубитељима рок и поп музике поклањају врхунски бесплатан концертни програм на платоу испред Музеја савремене уметности, на Новом Београду.

Где се одржава

Плато испред Музеја савремене уметности


Када се одржава

30. децембар у 20 часова


Новогодишњи програм почиње у 20 часова, а наступиће неки од најпознатијих бендова из земље и региона: Канда, Коџа и Небојша, Никола Пејаковић Коља, Влатко Стефановски и Кербер.

Канда, Коџа и Небојша су један од најбољих београдских састава из деведесетих, група чије поетска визија градском живота греје срца већ генерацијама.

Никола Пејаковић Коља јединствена је појава на сцени, а публика га је заволела због личног става и специфичног хумора којим описује стварност око нас.

Влатко Стефановски је легенда, гитариста који спада у најбоље свих времена са ових простора, са успешном каријером од скоро 50 година.

Кербер је састав који је својевремено стварао харђрок звук у нашој земљи, а у њиховом брзом ритму уз гласне електричне гитаре ћемо завршити ово концертно вече.

Свако од поменутих имена гарантује добар провод својом дугогодишњом каријером и великом песмарицом састављеном од хитова које знају генерације. То је више него довољан разлог да се 30. децембра запутите испред Музеја савремене уметности, на најбољу предновогодишњу журку у граду!

Подели вест