unnamed (1).jpg
промо

промо

Музички програм

НИНА БАДРИЋ ПРЕД БЕОГРАЂАНИМА ЗА ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ: Позната певачица наступа на дан љубави са романтичним садржајем

05.01.2023.

НИНА БАДРИЋ ПРЕД БЕОГРАЂАНИМА ЗА ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ: Позната певачица наступа на дан љубави са романтичним садржајем
Величина слова

Нина Бадрић једна од најцењенијих певачица у региону певаће Београђанима за Дан заљубљених. Позната уметница, која има три деценије дугу каријеру, наступиће 14. фебруара први пут у мтс Дворани.

Где се одржава

МТС дворана


Када се одржава

14. фебруар у 20 часова


Бадрићева која од почетка каријере не одступа од квалитетне музике, којом гради свој богат музички пут, на празник који слави љубав, публици ће се још једном приближити својим препознатљивим романтичним, љубавним изражајем.

Позната по веома моћним интерпретацијама, Београђанима обећава незаборавно вече, уз неке од њених највећих хитова: Чаробно јутро, Додири од стакла, Дат ће нам Бог, Дани и године, За добре и лоше дане, Чежња, Рекао си, Ратујем с тугом...

Бадрићева је, подсетимо, до сада објавила седам солистичкíх албума, многобројне лајв албуме, синглове и дуете с еминентним музичарима широм региона, али и света. Једна је од најтиражнијих хрватских певачица, а добитница је и осам награда Порин, као и многих других.

Ауторка је већине својих песама, а управо са својом ауторском нумером Небо представила је Хрватску 2012. године на Еуросонгу у Бакуу у Азербајџану. Последњом песмом Памтим, коју описује као најпосебнију досада, наставља плодну дискографску каријеру.

Kарте за концерт су у продаји на благајни МТС дворане и свим продајним местима Tickets-а

Подели вест