KKN foto Gonzo (3).jpg
Гонзо

Гонзо

Музички програм

ЕМОЦИЈА ЈЕ УВЕК ТУ И ТАМО, ТАМО, ТАМО! Премијера новог спота пред велики београдски концерт овог рок бенда

19.01.2023.

ЕМОЦИЈА ЈЕ УВЕК ТУ И ТАМО, ТАМО, ТАМО! Премијера новог спота пред велики београдски концерт овог рок бенда
Величина слова

Премијера спота „Ту и тамо, тамо, тамо“ групе Канда, Коџа и Небојша у петак, 20. јануара на Mascom Records Youtube kаналу, док ће велики београдски концерт бити одржан 3. марта у Дому омладине Београда.

Песма „Ту и тамо, тамо, тамо“ убрзо се након објављивања албума „Бетон“ издвојила као потенцијални сингл. Било је јасно да има и концертни потенцијал, а на сугестију пријатељице бенда, рок новинарке Сандре Ранчић, бенд је донео одлуку да се управо за песму „Ту и тамо, тамо, тамо“ уради видео спот. Непосредно пред промоцију албума „Бетон“ у Загребу идеја је презентована уваженом хрватском сниматељу и редитељу Радиславу Јованову познатијем по надимку Гонзо. Гонзо је у песми ККН-а препознао енергију коју је желео да пренесе у свој нови видео рад.

KKN foto Gonzo (1).jpg
Гонзо

„Снимали смо у Загребу, избегли смо туристичке локације и намерно смо изабрали штуро, безглаве и хаотичне амбијента као што би то вероватно пронашао и снимио и у Београду. За овако супер песму и текст битнији су ми енергија и емоција – која је увек ту и тамо, тамо – дође па нестане. Градови се другачије зову али се исто гибамо и волимо. Хвала Сандри што нас је спојила и мојој супрузи Анити која је монтирала овај видео,“ изјавио је Гонзо.

„Дани проведени у Загребу били су више него пријатни, а први сусрет са Гонзом је, поред тога што је био веома срдачан, код мене пробудио једну занимљиву асоцијацију: „Човече,“ помислио сам, „Винсент Прајс главом и брадом.“ Он је, заиста током зезања и током снимања зрачио тим пријатним хорор вајбом, коме је смисао за хумор нашег гитаристе Јанка, све време додавао неку слојевитију димензију. Окрени – обрни, све је заиста прошло глатко и што је још занимљивије, необично лако и брзо. Мислим да ни за једно снимање спота досад, нисмо имали утисак да је трајало буквално секунд-два,“ додао је Оливер Нектаријевић, фронтмен бенда.

KKN foto Gonzo (2).jpg
Гонзо

Излазак новог спота долази у тренутку интензивне промоције великог београдског концерта који је најављен за 3. март у сали „Американа“ београдског Дома омладине. Каријера групе Канда, Коџа и Небојша је у тесној вези са наведеним простором ком су се у различитим фазама свог рада увек враћали. Излазак хваљеног издања „Бетон“ је прилика да се публика поново окупи у овом простору и са бендом подели радост јединственог концертног угођаја.

Подели вест