shutterstock_1430173427.jpg
shutterstock

shutterstock

Музички програм

ТРЕЋА СЕЗОНА ЦИКЛУСА МУЗИКОМ КРОЗ МУЗЕЈ! Концерт флаутисте и виолончелисткиње у Историјском музеју Србије

03.02.2023.

ТРЕЋА СЕЗОНА ЦИКЛУСА МУЗИКОМ КРОЗ МУЗЕЈ! Концерт флаутисте и виолончелисткиње у Историјском музеју Србије
Величина слова

Историјски музеј Србије и удружење „Unica Art” позивају заинтересоване да у среду, 8. фебруара, у 19 часова присуствују концерту флаутисте Љубише Јовановића и виолончелисткиње Сандре Белић. Реч је о осмом концерту у оквиру треће сезоне циклуса „Музиком кроз музеј”, којим се циклус наставља у 2023. години.

Где се одржава

Галерија Истоијског музеја Србије


Када се одржава

8. фебруар у 19 часоваЦена карте

250 динара

Концерт се одржава под покровитељством Министарства културе Републике Србије и Секретаријата за културу Града Београда. Због ограниченог броја места, заинтересовани грађани, који желе уживо да присуствују концерту, морају да резервишу место на телефон 064/8581-296. Резервације се примају сваког радног дана од 9 до 15 часова. 

Сви који нису у могућности да присуствују концерту или благовремено резервишу место, биће у прилици да погледају концерт на Јутјуб каналу Историјског музеја Србије већ у четвртак, 9. фебруара. Такође, на овом каналу се налазе и снимци свих претходних концерата циклуса „Музиком кроз музеј”.

На програму су композиције Лудвига ван Бетовена, Клода Дебисија и Иване Стефановић. Поред њих, као особеност концерата у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј” биће изведена и композиција изненађења из музичке архивске грађе Историјског музеја Србије.

Подели вест