Futro Chale.jpg 5.jpg
Славимир Стојановић Футро
промо

Славимир Стојановић Футро
промо

Музички програм

ПЕСМА КОЈА ЈЕ ЖИВОТНА ПРИЧА: Музички првенац славног дизајнера Славимира Стојановића Футроа

21.02.2023.

ПЕСМА КОЈА ЈЕ ЖИВОТНА ПРИЧА: Музички првенац славног дизајнера Славимира Стојановића Футроа
Величина слова

„Chale" је музички првенац који је дизајнер, писац и професор Славимир Стојановић Футро реализовао у сарадњи са Александром Ковач и Романом Горшеком у оквиру њихове РА Продукције.

У жељи да прошири поље свог ауторског деловања, Футро је песму написао као животну причу, подсећајући нас на свој аутобиографски роман „Девет". Футро је хип-хоп културу заволео на њеном самом зачетку, као тинејџер, бавећи се брејкденсом и цртањем графита, а сада је пред нама његова прва реп песма. Очигледно је поприлично дуго "чекао да се напуни" како и гласи рефрен песме.

Видео потписује професор Иван Шијак са својим асистентима Урошем Степићем и Петром Николићем, анимацију типографије радила је Срђана Савић, док је спот монтирао Стефан Роквић.

Славимир Стојановић Футро је добитник преко 300 међународних награда и признања, као и Награде за животно дело Удружења тржишних комуникација Србије, професор на Факултету примењених уметности у Београду и гостујући професор на School of Visual Arts у Њујорку. Аутор је серијала сликовница за децу „Авантуре Синги Лумбе", а његов аутобиографски роман „Девет" до сада је продат у преко 10.000 примерака. Покретач је лајфстајл бренда Футро, а највећим достигнућем сматра чињеницу да је Ољин муж и Нађин тата.

Roman, AK i Slavimir Futro.jpg
промо

Подели вест