KKN_foto Nebojša Babić.jpg
Канда, Коџа и Небојша
Небојша Бабић

Канда, Коџа и Небојша
Небојша Бабић

Музички програм

ВЕЛИКИ БЕОГРАДСКИ КОНЦЕРТ АЛТЕРНАТИВНОГ РОК БЕНДА! Канда, Коџа и Небојша поново у Дому омладине Београда

22.02.2023.

ВЕЛИКИ БЕОГРАДСКИ КОНЦЕРТ АЛТЕРНАТИВНОГ РОК БЕНДА! Канда, Коџа и Небојша поново у Дому омладине Београда
Величина слова

Велики београдски концерт и промоција новог албума „Бетон“ у издању Mascom Records групе Канда, Коџа и Небојша (ККН) одржаће се у петак, 3. марта у 21 час у Дому омладине Београда.

Где се одржава

Дом омладине Београд


Када се одржава

3. март у 21 час


Каријера групе Канда, Коџа и Небојша је у тесној вези са наведеним простором ком су се у различитим фазама свог рада увек радо враћали. Излазак хваљеног издања „Бетон“ је прилика да се публика поново окупи у овом простору и са бендом подели радост јединственог концертног угођаја.

На наступу у Дому омладине ККН ће промовисати нови албум „Бетон“ у издању Mascom Records. По мишљењу музичке критике овај албум представља један од најбољих у досадашњој дискографији ККН-а. Бенд је досегао још један креативан врхунац у ауторском и свирачком смислу. Самоуверено и без задршке ККН је пренео сво концертно искуство што новом издању даје живост и супериорну енергичност.

Музичку подршку у виду предгрупе и част да загреје публику имаће бенд „Црна листа“. Пионири београдске панк сцене окупили су се после четрдесет година и под називом „Црна листа“ објавили три запажена сингла „Ипак бојим се рата“, „Моја борба“ и „Теби дајем све“. Њихов дебитантски албум је један од запаженијих у прошлој години, а његова концертна промоција у простору клуба „Бистро Мали Пијац“ био догађај који је изазвао велику пажњу јавности и медија.

Поводом наступа у Дому омладине чланови бенда су изјавили:

“Захвални смо највећем београдском рокенрол бенду Канда, Коџа и Небојша што ћемо нашим наступом увеличати њихову свечаност. Уједно бисмо замолили наше фанове да остану код куће како не би правили непотребну гужву. Свираћемо још!”.

Crna lista, photo by Nebojša Babić.jpg
Црна листа
Небојша Бабић

Подели вест