KIKA_foto Andreja Marković.jpg
Андреја Марковић

Андреја Марковић

Музички програм

ПУБЛИКА ЈЕ ПЕТИ ЧЛАН НАШЕГ БЕНДА! Промоција новог албума наше глумице, певачице и кантауторке

23.02.2023.

ПУБЛИКА ЈЕ ПЕТИ ЧЛАН НАШЕГ БЕНДА! Промоција новог албума наше глумице, певачице и кантауторке
Величина слова

Глумица, алт поп певачица и кантауторка Кристина Кика Јовановић заједно са својим бендом КИКА представиће свој нови албум „На ивици будућности“ на концертној промоцији која ће бити одржана у Заппа Бази у четвртак, 9. марта у 21 час.

Где се одржава

Запа база


Када се одржава

9. март у 21 час


Кристина Кика Јовановић фронтменка бенда је награђивана глумица и публици позната по телевизијским, филмским и позоришним улогама. У свет музике је упливала као пратећи вокал бенда E-Play. Њени наступи одишу невероватном енергијом која је подржана сјајним музичарима који доживљај свирке уживо уздижу на највиши ниво. Са бендом КИКА објавила је први студијски албум „Последица пубертета“, а након тога и самостални албум „На ивици могућности“.

Чланови алтернативног поп бенда КИКА су: Кристина Кика Јовановић (вокал), Андреја Јовановић (бубањ), Матија Анђелковић (клавијатуре) и Бранко Спасић (бас гитара). Гост на албуму „На ивици могућности“ је Александар Седлар, а мастеринг за песме је радио Горан Антовић.

Kika_foto_Ana Miladinovic.jpg
Кика
Ана Миладиновић

Поводом наступа и прославе првог рођендана албума Кристина Кика Јовановић је изјавила:

- Већ сад знамо да ће на наступу бити велики број наших пријатеља у публици, а посебно се радујемо новим лицима са којима ћемо да поделимо плодове целогодишњег рада. Свирке које смо до сада имали остављале су нас пуног срца јер је публика дивно реаговала на песме, прихватила нас и одвела у сасвим трећу димензију, што никога не може оставити равнодушним. Свирка уживо је, за нас, један од најбољих аспеката музике, ако не и најбољи, баш због те размене енергије. Публика је пети члан нашег бенда. На концерту ћемо изводити песме са албума, као и пар нових ствари које ће премијерно бити изведене пред публиком. Уз сарадњу са издавачком кућом Лонг Плаy и уз подршку СОКОЈ-а, музика КИКА бенда је напустила папир, стан, студио и сада је доступна свима.

Албум „На ивици будућности“ је пропраћен са два спота и визуалима. Спот за песму „Покварила“ режирала је Ана Миладиновић, а „У мраку“ Јелена Павловић. Визуале за преостале синглове са албума је радила визуелна уметница Маја Ђорђевић.

Подели вест